26 octombrie 2021

Locurile de muncă vacante

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 08.09.2021, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 384 locuri de muncă vacant dinte care:

89 sunt pentru persoanele cu studii superioare,
142 pentru studii medii,
57 pentru muncitori calificaţi.
96 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: şef departament, director de prigram, director economic, manager, şef birou, expert inginer agronom, expert inginer horticol, expert achiyitii publice,manager de produs, analist credite, consilier juridic, asistent medical generalist, agent de vânzări, bancar, frizer, secretară, casier, agent de securitate, lăcătuş mecanic, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide, muncitor necalificat la confecţiilor, paznic, lucrător pentru salubrizare. etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.N.O.F.M https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.