Publicat: 22 Februarie, 2017 - 20:30
Share

Din recunoştinţă pentru fanii ei, Lora îşi lansează primul său album, "A voastră, Lora" – The Singles Collection, ce conţine 20 de single-uri ce au fost lansate în ultimii ani. 

Cele 20 de piese de pe album sunt melodii care s-au bucurat de un mare succes, fredonate în concerte şi care au ocupat săptămâni în şir prima poziţie a topurilor muzicale. "Ne împotrivim", "Singuri în doi" (împreună cu Peter Pop), "Floare la ureche", "Lasă-mă aşa" (alături de Akcent), "Dragă", "Asha", "Fără el" sau "Arde", dar şi piese lansate împreună cu RACLA, Doddy, Cortes sau Two se vor regăsi pe albumul solo semnat Lora.

"Am strâns toate gândurile, toate emoţiile, toate bucuriile ultimilor ani pe albumul "A voastră, Lora", Un album imposibil de realizat fără ajutorul vostru. 20 de piese lansate de-a lungul timpului, o colecţie de single-uri pe care le-am cântat împreună în sute de concerte. Albumul marchează finalul unei etape şi punctul de START al unui nou început. Asa că … let the show begin", declară Lora.

Fanii vor regăsi pe primul ei album o colecţie completă de hit-uri pe care Lora le-a lansat de-a lungul anilor şi care i-au definit cariera muzicală.

Albumul "A voastră, Lora" este disponibil acum pe toate platformele de distribuţie digitală accesând link-ul: MediaPro.lnk.to/AvoastraLoraNe

Materialul discografic este disponibil la comandă pe GetMusic.ro: smarturl.it/AvoastraLora.GM

"A voastră, Lora" – tracklist album:

 
01.   Asha
02.   Ne împotrivim
03.   Singuri in doi (Peter Pop feat. Lora)
04.   Floare la ureche
05.   Capu' sus
06.   Lasă-mă aşa (Akcent feat. Lora)
07.   Draga
08.   Puişor
09.   Bine mersi (Doddy feat. Lora)
10..   Rugă
11.   Sub stele (R.A.C.L.A. feat. Lora)
12.   Arde
13.   Fără el
14.   Puncte, puncte (Cortes feat. Lora)
15.   No More Tears
16.   Prin mulţime (Flavius feat. Lora)
17.   Sad Eyes
18.   Un vis
19.   Rebeli şi nebuni
20.   C'est la vie (TWO feat. Lora)

Mai multe informatii pe: facebook.com/LoraOfficial/, facebook.com/MediaProMusicRomania/, facebook.com/umusicro/