Publicat: 25 Ianuarie, 2013 - 21:00
Share
În ţară!

Celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Oradea (16 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural Drăgan Muntean) şi Craiova (19 martie, Casa de Cultură a Studenţilor), dar şi în alte oraşe.
 
Astfel, fanii Loredanei care nu au participat la concertul excepţional din noiembrie, de la Bucureşti, au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi pe măsură şi costume excepţionale.
 
"Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu fanii mei din Timişoara, Oradea, Deva şi toate celelalte oraşe pe care le voi vizita. Voi cânta piese de pe noul meu album, «Dragoste», dar şi de pe toate celelalte albume ale mele de până acum. Va fi o călătorie magică şi o experienţă irepetabilă pentru toţi cei prezenţi! Vă aştept ca şi când…", a spus cântăreaţa.
 
Playlistul va conţine toate hiturile artistei, printre care şi melodii de pe noul album, "Dragoste", lansat împreună cu MediaPro Music. Noul material discografic conţine18 piese, precum "Ochii din Vis", "Automatic Love", "Sexting", "Shukar", "Coborâtă din Rai", "El Dorado" sau "Smile" şi un bonus track. Albumul poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din ţară.
 
Evident, din programul concertelor nu va lipsi piesa "Apa" (feat. Cabron), single care a stationat pe prima pozitie timp de trei săptămâni la rând, in topurile de specialitate. Colaborarea dintre Loredana şi Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, piesa "Apa" fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflându-se acum printre melodiile preferate ale românilor.