25 octombrie 2021

Loteria Română organizează campania „Te vaccinezi şi câştigi”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sănătatea românilor a reprezentat întotdeauna o prioritate pentru Loteria Română, una dintre cele mai importante companii din ţara noastră care se bucură de încrederea românilor de peste 114 ani.

Astfel, în susţinerea programului naţional de vaccinare împotriva virusului COVID-19 şi încurajarea populaţiei eligibile de a se vaccina, Loteria Română organizează campania „Te vaccinezi şi câştigi” oferind jucătorilor săi posibilitatea unor câştiguri suplimentare în valoare totală de 100.000 lei.

„Vaccinarea este singura soluţie să grăbim sfârşitul acestei pandemii care a schimbat viaţa multor români şi şansa de a reveni la o viaţă normală. Sunt încrezător, la fel ca mulţi dintre semenii noştri, că numai dacă suntem sănătoşi putem să ne bucurăm de viaţă şi să răspundem provocărilor care ni se oferă.” – a declarat Sebastian-Iacob Moga – Director General

Campania „Te vaccinezi şi câştigi” aduce jucătorilor la loto posibilitatea de a câştiga suplimentar premii în bani prin tragere la sorţi. Tragerea la sorţi se efectuează pe baza taloanelor completate de către participanţi conform prevederilor Regulamentului pentru organizarea şi desfăşurarea campaniei promoţionale „Te vaccinezi şi câştigi”, disponibil pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro.

În perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucătorii care vor achiziţiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorţi. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agenţiilor loto.

Tragerea la sorţi, respectiv extragerea câştigătorilor, se va desfăşura în direct, în cadrul emisiunii „Românii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisă de postul România TV.

Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorţi şi care dovedesc participarea la programul naţional de vaccinare împotriva virusului COVID-19 vor fi recompensaţi cu 5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare şi un premiu în valoare de 50.000 de lei.