Publicat: 15 Martie, 2020 - 00:00
Share

China a doborât orice record, absolut  totul, a câștigat 20 de miliarde de dolari la primul anunț și a achiziționat aproximativ 30% din acțiunile companiilor care aparțin Occidentului în China! Xi Jinping comunistul de stânga, i-a întrecut pe europeni și pe democrații americani deștepți. A jucat măiestrit în fața ochilor întregii lumi. Din cauza situației din Wuhan, moneda yuan a început să scadă, dar banca centrală chineză nu a luat nicio măsură pentru a opri acest curs.
Au existat, de asemenea, multe zvonuri conform cărora China nu avea măcar măști suficiente pentru a lupta împotriva coronavirusului. Aceste zvonuri și declarația lui Xi Jinping potrivit cărora este gata să-i protejeze pe locuitorii Wuhan prin blocarea frontierelor a dus la o scădere accentuată a prețurilor la acțiuni (44%) în industria tehnologică și chimică din China.
Rechinii financiari au început să vândă toate stocurile chinezești, dar nimeni nu a vrut să le cumpere până nu au fost devalorizate complet.
Xi Jinping a făcut o mișcare inteligentă în acel moment, așteptând o săptămână întreagă și zâmbind doar la conferințele de presă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic special.
Și când prețul a scăzut sub limita admisă, a dat ordin să se cumpere toate acțiunile de la europeni și americani deodată! Atunci „rechinii financiari” și-au dat seama că fuseseră păcăliți, desproprietariti și faliți, dar era prea târziu, deoarece toate acțiunile trecuseră în mâinile Chinei, care momentan nu numai că câștigă 2000 de miliarde de dolari, ci obținea pe nimic cea mai mare parte a acestora înapoi, devenind actionarul majoritar al firmelor construite de europeni si americani. Asa au devenit proprietari ai industriei grele de care depind UE și America, iar de acum, prețul este stabilit de Partidul Comunist Chinez!
Veniturile companiilor  nu mai depășesc granițele chineze, ci rămân în casă la ei, și păstrează si toate rezervele de schimb chinez și rezerve de aur!
Așadar, „rechinii financiari” americani si europeni s-au dovedit a fi neinspirați și în câteva minute chinezii au strâns majoritatea stocurilor lor, din care acum obțin mii de miliarde de dolari  câștig! Nu a existat niciodată o operațiune atât de amplă și o mișcare atât de genială în istoria bursei!
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: