Publicat: 2 Martie, 2017 - 17:30

Instrumentele de cunoaștere și dezvoltare ale feminității, sunt foarte importante pentru sănătatea și evoluția noastră. Călătoria vieții în trup de femeie, obligă persoana la înțelegerea deplină a ceea ce înseamnă să fii FEMEIE. Vestea bună este că odată început acest proces de muncă interioară, învățare de noi programe și dezvățare de vechi obiceiuri, rezultatele se manifestă rapid, și magia din fiecare femeie, produce armonie, fericire, farmec, prezență, iubire.

LUANA IBACKA, life trainer și communicator, vă invită duminică, 5 martie, în incinta Luna Studio, între orele 13:00-16:00, la workshop-ul ANUAL transformațional pentru femei, ”Adevărata Feminitate” - un ghid trăit de practici și tehnici feminine, care îți salvează timp și bani, îți aduce cunoaștere și plăcere, pe termen lung.
Luana Ibacka este în al 3-lea an de lucru intensiv cu grupe mari și mici de femei, munca ei fiind îndreptată spre share de instrumente și soluții practice, pentru un life style feminin liber de memorii învechite, de dependența de doctori, produse, relații. 
Ce se întâmplă?  
-    cunoști mecanismele energiei feminine;
-    tipuri de vitalitate și cum le putem trezi pentru a ne regenera;
-    cunoști nivelurile încrederii în sine;
-    cunoști rolul și legaturile energiei sexuale cu feminitatea;
-    lucrezi activități menite să îți sporească spontaneitatea și creativitatea, flexibilitatea și irezistibilitatea; 
-    lucrezi cu instrumente și exerciții de "prezență";
-    înțelegi cum prezența este o artă care aduce femeii grație și șarm fără limite.
Ce obții?
Femeile își redescoperă energia feminină interioară, echilibrul, resursele de senzualitate, regenererare, cât și creativitatea - aspecte ce duc la o creștere în calitatea vieții, în carieră, în expresie artistică, feminitate și relații împlinite.

Evenimentul ”Adevărata Feminitate” ți se adresează dacă:

• Vrei să-ți construiești un brand feminin personal puternic și să descoperi ce anume te face unică, puternică, independentă și conștientă de valoarea ta ca femeie;  
•  Ai nevoie de un set de practici și ritualuri în rutina ta zilnică ca femeie, astfel încât să fii mereu sigură pe tine;
• Vrei să uiți conceptul de "femeie singură" și să cultivi "femeia iubită", veșnic îndrăgostită;
• Vrei să-ți explorezi latura de femeie pasională și să înveți cum să te reinventezi tot timpul, astfel încât să ții mereu 'în priză' bărbatul din viața ta 

“Singura lumină în viață, este cunoașterea! Când aprinzi lumina, te simți în siguranță și claritate! Asta fac eu pentru femei: le aduc lumină, informație de calitate, le eliberez frica.” –  Luana Ibacka.