Publicat: 5 Martie, 2014 - 17:59

Lucia şi Adnana Sun sunt cele două nume autohtone ce vor fi alături de Delilah la cel de-al doilea party Deck Sounds, ce va avea loc pe 21 martie, în Atelierul de Producţie, fiind prezentat de BECK’S.

 

La doar 19 ani, Lucia este, fără doar şi poate, una dintre cele mai fresh prezenţe pe scena autohtonă a muzicii live, vocea sa reuşind să-i asigure încă de la primul single statutul de revelaţie a noului val de muzicieni. Povestea ei a început în 2011, pe balconul mic al apartamentului părinţilor ei. Cu un aparat foto digital şi o voinţă puternică de a se remarca în faţa trupei sale preferate, The MOOoD, Lucia a înregistrat un cover după piesa “Silence”, pe care l-a postat apoi pe pagina de Facebook. Reacţiile nu au întârziat să apară, astfel că membrii trupei au decis să facă un videoclip cu Lucia, care avea să depăşească 9 milioane de vizualizări pe YouTube. Succesul Luciei nu a întârziat să apară, a urmat un contract de management şi primul său mare concert, pe scena Summer Well 2012. Tot în vara anului 2012, artista a lansat o nouă piesă, „Me Over You”, urmată, în 2013, de „Hide (Like Stars)”, „Days” şi, la început de 2014, de „Make Up Song”. Artista se concentrează în prezent pe înregistrarea pieselor pentru primul său album, însă fanii o pot urmări live pe 21 martie, la Atelierul de Producţie, într-un eveniment Deck.

Originară din Reşiţa, Adnana Sun a crescut alături de mişcarea drum and bass din Timişoara şi Deva. Marile festivaluri de muzică electronică din zonă au avut o foarte mare influenţă asupra gusturilor sale muzicale şi, ulterior, asupra set-urilor sale. Fascinaţia pentru muzica drum and bass a existat dintotdeauna, în primul rând datorită energiei puternice pe care o transmite, alături de combinarea cu alte subgenuri ca liquid soulful & smooth atmospheric drum and bass şi alte stiluri precum hip hop, jazz, blues, soul şi funk. Indiferent de genul muzical abordat în mixtape-urile sale şi set-urile sale, Adnana s-a remarcat prin seturi relaxante, visătoare, cu o permanentă trimitere la vară, detaşare şi armonizare. Aceasta a reuşit, în doar doi ani de activitate, să devină membru activ al comunităţii Groove On, alături de care a participat în cadrul festivalului B’ESTFEST. De-a lungul timpului, aceasta a mai pus muzică în cadrul petrecerilor Bassline Raw, Soundsphere Party, Nu Doar Bass, BPM TV şi a avut propria ei emisiune săptămânală cu live streaming în Anglia, la postul de radio Loquid Session Radio UK.

Biletele pentru cea de-a doua ediţie Deck Sounds costă 50 de lei în pre-sale şi pot fi achiziţionate de pe myticket.ro, din reţeaua magazinelor Diverta, de la Grand Café Van Gogh (Str. Smârdan Nr. 9), Beros Van Schaik (Str. Covaci Nr. 19) şi Laboratorul de Cocktailuri (Str. Stavropoleos Nr.8), urmând ca acestea să fie disponibile şi la intrarea în club, în seara evenimentului, în limita disponibilităţilor, la preţul de 60 de lei.