21 octombrie 2021

Lucian Bode, despre cazul Corbu: Avem un cerc de suspecţi şi eu cred că este vorba despre ore, nu zile, în care suspectul va fi reţinut

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat vineri, referitor la cazul de la Corbu, unde un bărbat a fost ucis şi fiica acestuia violată de un individ care a intrat peste ei în casă în timpul nopţii, că anchetatorii au un cerc de suspecţi, fiind vorba de ore până la prinderea autorului faptelor.

„În acest moment, ancheta este în derulare, am deplasat acolo specialişti de la Institutul Naţional de Criminalistică, de la IGPR, Direcţia de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului. Avem un cerc de suspecţi şi eu cred că este vorba despre ore, nu zile, în care suspectul va fi reţinut. Practic avem declaraţiile martorilor, a doi martori care au fost în casă, la ora 3,46, dacă reţin bine s-a primit apel prin 112 la Poliţie, în câteva minute colegii noştri au ajuns acolo. Din păcate, avem o persoană decedată. Vom vedea care este mobilul acestei crime, răzbunare, jaf … nu pot să mă pronunţ acum”, a declarat ministrul Lucian Bode, în staţiunea Mamaia, conform http://stiri.tvr.ro/.