Publicat: 16 Septembrie, 2013 - 17:12
Share


Lucian Marin, 41 ani, își începe mandatul de Director General Adjunct (Deputy CEO) în conducerea executivă a companiei de asigurări Gothaer Asigurări Reasigurări S.A, anunţă instituţia prin intermediul unui comunicat de presă.

Lucian Marin a ocupat anterior funcția de Director al Diviziei Non-Life de la Groupama Asigurări, conducând operațiunile de subscriere pentru majoritatea liniilor de asigurări corporate și deține o experiență de peste 17 ani în domeniul asigurărilor. S-a specializat pe dezvoltarea diviziilor Corporate, Management și Subscriere în companiile în care a lucrat, ocupând între anii 2000 și 2008 funcția de Director Asigurări Bunuri și Răspunderi în ASIBAN S.A., unde a dezvoltat cu succes strategia de subscriere și risc a companiei.

“Mă bucur mult să îl am alături pe Lucian și consider că alaturarea lui în echipa de conducere executivă a companiei Gothaer reprezintă un plus valoare pentru noi. Experiența lui dobândită de-a lungul timpului pe piața asigurărilor din România, profesionalismul lui, dar și abordarea sa personală își vor face simțită prezența și sunt convinsă că împreună vom face o echipă foarte bună axându-ne pe construcția unei companii de asigurări în plină dezvoltare care își propune ca, prin specialiștii săi, să fie prima opțiune pentru asigurări a clienților săi” spune Anca Băbăneața, CEO Gothaer Asigurari Reasigurari.

Numit de către Consiliul de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări și obținând toate avizele din partea Autorității de Supraveghere Financiară, Lucian Marin se va axa pe dezvoltarea diviziei Corporate precum și pe alte divizii sau departamente din cadrul companiei Gothaer.

De-a lungul carierei sale, Lucian Marin a făcut parte și din Consiliul de Administrație al PAID, a ocupat funcția de Președinte al Secțiunii Agro din UNSAR, a fost Membru al Forumului pentru Brokeri și Linii Comerciale din cadrul Groupama S.A., anterior lucrând pentru pentru ASIROM S.A., Garanta S.A. și Ion Tiriac Insurance Company.