27 iunie 2022

Lucrări de remediere avarii – Magistrala 2 Sud, esenţiale pentru funcţionarea sistemului în perioada de iarnă

plumber at work

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că începând de marţi se desfăşoară lucrări pentru remedierea unor avarii la conductele de termoficare ale Magistralei 2 Sud din sectorul 3 al Capitalei.

Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate în zona intersecţiei dintre Şoseaua Mihai Bravu şi strada Episcop Damaschin.

Furnizarea apei calde pentru cinci puncte termice care alimentează un număr de 79 de blocuri va fi sistată până vineri, 10 septembrie 2021, ora 24.00.

Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în zona străzii Maşina de Pâine din sectorul 2, precum şi în cartierele Colentina şi Lacul Tei din sectorul 2.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru întelegere!