Publicat: 5 Octombrie, 2018 - 17:59
Soseaua Bucuresti- Ploiesti si Calea Vitan

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, deruleaza in prezent lucrari de reparatii curente in carosabil pe doua artere intens circulate ale Capitalei, Soseaua Bucuresti-Ploiesti si Calea Vitan. Acestea lucrari constau in frezarea carosabilului, urmate de lucrari de asternere mixtura asfaltica.

Astfel,  pe DN1 Bucuresti-Ploiesti, pe tronsonul Fantana Miorita – strada Elena Vacarescu, s-au executat lucrari de frezare in noptile de 2-3 octombrie si 3-4 octombrie, iar in noaptea de 4-5 octombrie s-a asfaltat intreaga zona frezata.

Lucrarile de frezare a carosabilului de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti vor continua si in cursul noptilor de 5-6 octombrie si 6-7 octombrie, pe tronsonul cuprins intre Podul Baneasa si Pasajul Presei Libere, iar in cursul zilei de 7 octombrie se vor realiza lucrari de asternere mixtura asfaltica pe aceasta portiune de drum.

De asemenea, tot in cursul noptilor de  5-6 octombrie si 6-7 octombrie, au loc lucrari de frezare a carosabilului pe Soseaua Calea Vitan, pe tronsonul cuprins intre Supermarket Auchan si Soseaua Mihai Bravu, precum si lucrari de asternere mixtura asfaltica pe aceasta artera, pe tronsonul cuprins intre Supermarket Auchan si Splaiul Unirii.

Tag-uri Institutii: