13 august 2022

Lucrări la conducta primară DN 600 în zona Fundeni – Sectorul 2

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că luni, 23 mai 2022, vor începe lucrări de reparaţii a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani. Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita şi Motodrom şi Şoseaua Fundeni.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru şapte puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri şi spitalul Fundeni, va fi sistată până vineri, 27 mai 2022, ora 24.00.

Încă din cursul dimineţii de luni vor fi începute manevrele tehnice de golire a conductei, urmate de intervenţiile pentru reparaţii. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere!

Serviciul Marketing, Comunicare şi Relaţii Publice