30 iunie 2022

Lucrările de asfaltare în zona Narcisa impun restricţii rutiere

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Zona intersecţiei de la Narcisa intră astăzi în programul de reabilitare a infrastructurii rutiere, care presupune turnarea unui nou covor asfaltic. Temperaturile scăzute din timpul nopţii fac imposibilă continuarea programului de reparaţii ale principalelor artere rutiere din municipiul Bacău, după lăsarea serii, aşa cum mi-aş fi dorit.

Lucrările se vor efectua pe tronsoane. Circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers, iar poliţia va asigura dirijarea acesteia, pentru fluidizarea traficului. Investiţia este finanţată de primăria Bacău, din fonduri proprii, şi este executată de Societatea de Servicii Publice Municipale (S.S.P.M.).

Deoarece zona Narcisa este una dintre cele mai aglomerate din municipiul Bacău, este posibilă apariţia unui disconfort, pentru care ne cerem scuze de la toţi participanţii la trafic, pe care îi rugăm să înţeleagă că asfaltarea acestei zone este o prioritate.

Voi monitoriza lucrările, astfel încât acestea să fie efectuate în cel mai scurt timp, dar şi cu respectarea tuturor normelor de calitate.

Liviu Miroşeanu
Viceprimar al municipiului Bacău