Publicat: 6 Iunie, 2013 - 12:27
Share

Joi, lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne au donat sânge, în cadrul unei activităţi umanitare iniţiată de către Direcţia Informare şi Relaţii Publice a M.A.I., cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti.

Peste 60 de angajaţi ai M.A.I. din cadrul Aparatului Central al ministerului, Departamentului de Informații și Protecție Internă, Poliţiei Române, Jandarmeriei Române, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului General pentru Situații de Urgenţă au donat sânge, sprijinind această acţiune umanitară derulată la sediul Centrului Cultural al M.A.I.

Acţiunea a fost menită să vină în ajutorul celor aflaţi în suferinţă şi al unităţilor spitaliceşti din Capitală, având conştiinţa faptului că un astfel de gest poate salva vieţi omeneşti.

O mare parte din poliţiştii, jandarmii, poliţiştii de frontieră sau pompierii care au participat la această activitate sunt deja o prezenţă constantă la această acţiune umanitară, care a devenit o tradiţie în ultimii şase ani la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi care se află în prezent la cea de a XII-a ediţie.

Acţiunea de astăzi se înscrie în calendarul activităţilor umanitare organizate la nivelul Aparatului Central al M.A.I., fiind cea de a doua acţiune de acest gen desfăşurată în anul curent. În cadrul acestor două acțiuni, peste 120 de angajaţi ai M.A.I. au donat sânge pentru semenii lor aflați în nevoie.