Publicat: 6 Martie, 2020 - 09:56
Share

Prim-ministrul demis al României, Ludovic Orban, s-a întâlnit, joi, cu reprezentanţii comunităţii austriece de afaceri din România.

Întâlnirea a prilejuit un dialog deschis cu oamenii de afaceri prezenţi, cu privire la politicile economice şi sociale ale Executivului, precum şi legat de perspectivele dezvoltării unor noi proiecte investiţionale în România.

Ludovic Orban a subliniat angajamentul Guvernului cu privire la implementarea unor politici publice prietenoase cu toţi investitorii din economia României.

Şeful interimar al Executivului a mai arătat că Guvernul va depune toate eforturile necesare pentru asigurarea stabilităţii şi predictibilităţii cadrului fiscal-bugetar, în sprijinul activităţilor generatoare de valoare adăugată şi locuri de muncă în economie.

Oficialul român i-a asigurat pe cei prezenţi de întreaga disponibilitate a executivului pe care îl conduce pentru menţinerea unui dialog constant cu reprezentanţii mediului de afaceri. Guvernul român doreşte să fie un partener de încredere pentru investitorii în economia românească.

Austria se află între primele trei surse de investiţii străine în economia noastră şi un important partener comercial al României. Investitorii austrieci din România contribuie la competitivitatea internaţională a economiei noastre şi susţin, la rândul lor, ecosisteme importante de întreprinderi mici şi mijlocii.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: