5 februarie 2023

LUMEA – LA RĂSCRUCE DE VÂNTURI …

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Lumea este într-o teribilă transformare … Lumea s-a format în state și alianțe tip cartel . Carteluri globale de alimente ; carteluri globale de energie și resurse ; carteluri globale farmaceutice ; carteluri globale de armament ; iar peste toate tronează cartelurile globale ale finanțelor lumii .

Se presupune că politicienii dețin controlul asupra afacerilor naționale și internaționale , numai că cei care planifică și iau decizii nu sunt politicienii , ci multimiliardarii superbogați aflați la pupitrele de comandă ale finanțelor mondiale . Politicienii pentru aceștia lucrează, chiar cu mult zel , devotament, multă abnegație și pricepere . Nu pentru popoarele cărora le-au jurat în mod mincinos credință și devotament …

În Vestul imperialist două familii ( devenite adevărate supercarteluri) au dominat imperiile financiare în ultima sută de ani : Rothschild (Anglia) în Europa și Rockefeller în SUA . Președintele american Roosevelt ( președinte între 1933÷1945) a afirmat căndva : ” În politică nimic nu se întâmplă din întâmplare ; dar dacă se întămplă , puteți paria că a fost planificat în acest fel”.

Cele două puternice centre de putere și influență au complotat și pus la punct planuri diabolice de a înrobi omenirea . Politica este însăși practicarea puterii , iar puterea se bazează pe bogăție , pe bani ; iar banii reprezintă motivația , iar scopul final este Puterea supremă şi Dominația . Un politician – orice rang ar avea el – nu este altceva decât un servitor al puterii , cu scopuri 100% personale … Acest personaj nu poate fi niciodată loial pe deplin poporului , așa cum un credincios în Iisus Hristos nu va avea alte loialități în afară de loialitatea față de Iisus și Împărăția lui Dumnezeu .

SUA și creștinismul corporatist de sorginte iudeo-masonică nu fac parte din Împărăția luminoasă a lui Dumnezeu , ci din cea a întunericului satanist . Occidentul este în mod clar în declin , izvorul declinului fiind Washington și Londra . Rusia și-a dat seama de acest lucru imediat după destrămarea URSS , orchestrată minuțios de SUA , NATO și UE . Astfel , Rusia a trecut la un program și plan accelerate de restructurare a armatei și a dezvoltat un sistem de armament superperformant , cu care Occidentul nu poate concura mult timp de azi înainte .

Nimic din arsenalul american și occidental nu poate intercepta ținte sau rachete balistice care „aleargă” cu viteze de Mach 9 sau Mach 10 … și cu atât mai puțin Mach 20÷27 . Epoca dominației militare americane se apropie de sfârșit . SUA nu mai sunt singura superputere dominatoare a lumii . Pe lângă Rusia a apărut China … și vine puternic din urmă Japonia . Încă din 2013 Zbigniew Brzezinski a avertizat că rachetele avansate tehnologic ale rușilor nu vor avea rival în lume multe decenii înainte … Consider că este necesară o scurtă recapitulare :

1999 – Putin devine președinte în Rusia și imediat zdrobește insurecția jihadiștilor ceceni în Caucaz ; 2001 – ia naștere OCS ( Organizația de Cooperare de la Shanghai) . Beijing și Moscova au încheiat un acord de securitate încă din 1998 , cu Kazahstan și Tadjikistan , iar în 2001 s-a alăturat acestui acord și Uzbekistan , iar noul grup format s-a redenumit OCS . Acest fapt a determinat imperiul-cartel Rockefeller să comită actul terorist de la 11 septembrie 2001 , pentru a justifica invazia în Asia Centrală cu scopul de a perturba alianța OCS . Astfel a fost invadat Afganistanul , care a fost abandonat de americani în 15 august 2021 în mâinile talibanilor .

2003 – SUA invadează Irakul , iar Putin sprijină Rezistența irakiană cu armament și echipament militar. 2005 mai – SUA ( prin CIA) încearcă o lovitură de stat și o „revoluție” în Uzbekistan . Uzbekul Karimov taie legăturile cu SUA și se apropie tot mai mult de Rusia .

2007 febr – Putin a avertizat Occidentul prin discursul de la Munchen : „De acum nu ne mai purtăm cu mănuși” .

2008 aug – Georgia (Gruzia) este învinsă militar în trei zile de Rusia .

2008 sept – Marea prăbușire financiară .

2010 – Primăvara arabă .

2011 martie – începe războiul în Siria .

2012 – Xi Jinping devine președinte în China și SUA își îndreaptă imediat atenția asupra Beijingului .

2014 – lovitura de stat din Ukraina ( Maidan) .

2014 iulie – Putin se întorcea din Brazilia spre Moscova și survola spațiul aerian ukrainean ; CIA care controla Kievul a vrut ca avionul în care se afla Putin să fie doborât de la sol , numai că a fost doborât alt avion , plin cu pasageri , Malaysian Airlines MH-17 . Tot în 2014 Crimeea a fost anexată Rusiei .

2015 sept – Rusia se implică direct în Siria .

2018 – Putin dezvoltă sistemele și echipamentul militar superavansate ale Rusiei și lansează Armata Spațială . Pentagonul rămâne șocat .

2021 sept – eșecul „revoluției” de la Minsk , Belarus – împotriva aliatului lui Putin , Lukașenko .

2021 dec – Serviciile secrete ruse anihilează o lovitură de stat în Kârgâstan . Sistemele NATO ale scuturilor antirachetă din România și Polonia devin operaționale .

2022 ian – Rusia anihilează o lovitură de stat orchestrată de CIA + MI6 în Kazahstan .

2022 febr – Rusia intră cu armata în estul Ukrainei .

Din punct de vedere militar o țară ca Ukraina non- neutră în cadrul ipotetic al NATO , ar reprezenta o lovitură de securitate fatală și de neacceptat pentru Rusia . Începând cu anul 2000 SUA , prin intermediul CIA a sponsorizat multe „revoluții” și lovituri de stat în jurul Rusiei , cu scopul de a izola Rusia și de a tăia liniile de salvare economică – adică rețelele de conducte care transportau rezerve uriașe de petrol și gaze naturale din Urali și Siberia către Europa și Eurasia , direct prin Ukraina . După destrămarea URSS , agenda tacită și secretă a politicilor agresive ale SUA în Asia Centrală se rezumă la controlul resurselor energetice ale Rusiei . SUA au dorit izolarea politică și economică a Rusiei și ruperea relațiilor Moscovei cu China și vecinii din Asia Centrală . Acesta a fost și este în continuare jocul afacerilor încă neterminate la care lumea asistă neputincioasă și îngrozită…

Rusia reprezintă pentru SUA singura putere cu suficient potențial nuclear precum și cu suficiente resurse energetice pentru a constitui o contrapondere la hegemonia militară și politică americană pe plan mondial . O combinație eurasiatică formată din Rusia , China și statele din Asia Centrală reprezintă pentru SUA și anglosaxoni un mare pericol , care în viziunea acestora , trebuie eliminat , nu îndepărtat…

Astfel , s-a recurs la ceea ce avem astăzi , folosirea Ukrainei în joc … care reprezenta un spațiu nou și oarecum naiv , dar important pe tabla de șah geopolitică nouă , deoarecere însăși existența Ukrainei ca țară independentă ar ajuta la transformarea și modificarea Rusiei , pentru că fără Ukraina , Rusia încetează să mai fie un imperiu eurasiatic . Fără Ukraina , Rusia pierde controlul asupra a 50 milioane de slavi , pierde controlul asupra unor importante resurse și centre energetice din estul Ukrainei , pierde accesul adevărat la Marea Neagră ( în detrimentul Turciei) , pierde rolul de jucător serios în chestiuni care implică influența în Mediterana de est… Ukraina este un produs al geografiei sale speciale , deoarece ca și România , se află la răscrucea dintre Est și Vest . Ukraina este un „stat pivot” care poate transforma în mod decisiv poziția geopolitică a Rusiei dinspre Bine spre Rău… și invers .

După dezmembrarea URSS în 1991 , SUA au făcut „tot posibilul” de a crea o ruptură între Rusia și Ukraina , cu scopul de a face din Kiev un tampon dur pentru a bloca eventuala integrare a Rusiei în UE , dar mai ales de a rupe legăturile Rusiei cu Germania . Prin urmare , a fost finanțat „Maidanul” – a se înțelege clar : lovitură de stat ; care a adus la putere în Ukraina „neonaziștii” care au început epurarea etnică a rusofonilor din estul Ukrainei , lansând un regim de teroare împotriva ukrainenilor vorbitori de limba rusă . Atunci a fost înființat batalionul Azov … finanțat de șeful mafiei ukrainene + rakeți , oligarhul Ihor Kolomoiski , susținător cu fonduri bănești a lui Volo Zelenski în drumul acestuia spre președinție … Totul cu acordul CIA . Pe cale logică , Ukraina s-a consolidat puternic militar după 2014 în estul țării … mai ales în Donbas .

În 17 februarie 2022 armata ucraineană a început să bombardeze non-stop Donbasul .. urmând un calcul al CIA , de a forța Rusia să răspundă… și forțând-ul pe Putin să intre cu armata în Donbas și Lugansk , pentru ca acest conflict să nu intre pe teritoriul Mamei Rusii .

Pe 19 februarie 2022 , la Consiliul de Securitate de la Munchen , Volo Zelensky a amenințat (…) cu plasarea de arme nucleare pe teritoriul Ukrainei… Întrebare : arme nucleare , de la cine ?!…

La 21 februarie 2022 , Putin a ținut un discurs prin care a recunoscut independența Republicilor Separatiste Donețk și Lugansk și dă ordinul de începere a campaniei militare rusești în Ukraina . Imediat , armata rusă sub ordinul mareșalilor Șoigu și Gherasimov a început „operațiunile speciale militare” în Nova Russia… estul Ukrainei , eliminând pentru momentul de atunci amenințările la adresa Rusiei . Adevărul ar fi incomplet dacă nu aș spune că SUA și aliații anglosaxoni pregăteau un război împotriva Rusiei cel puțin din anii 1993÷1995 , iar pregătirea s-a accelerat în mod dramatic în anii 2014÷2015 . În timp ce Occidentul a încercat să izoleze Rusia și să încercuiască Rusia , Moscova a intuit ce i se pregătește și și-a dezvoltat și modernizat arsenalul de rachete balistice la care SUA și NATO nu au astazi contramasuri

Trebuie stabilite și recunoscute de Rusia niște „momente” … ca anul 1982 când Imperiul URSS a fost rănit de moarte în Valea Bekaa , Liban … Așa a început agonia de șapte ani a URSS.ului …

În 1986 Gorbaciov a încercat o reformare , cu ajutorul Vaticanului și Americii … A fost o tâmpenie , pentru că „cei doi șmecheri” i-au recomandat URSS.ului o „dietă vegetariană” … iar ursul rus era carnivor . Căderea URSS a însemnat și sosirea bruscă a unui milion și jumătate de „evrei ai tăcerii” în Israel . Anii nouăzeci au fost anii unui Boom ! economic planetar , pentru că planeta a ajuns o singură piață . Au avut loc globalizări , delocalizări , fuziuni , redivizarea muncii , o ploaie de inovații… poate cinstite . Lucrurile au mers bine : 4÷5% creștere medie în America , 3÷4% în Europa Occidentală , 5÷6% în vechile țări comuniste/socialiste , 6÷10% creștere economică în Extremul Orient , peste 10% în China , unde partidul comunist păstrează puterea , dar practică și el forma capitalistă . Cei care erau goi se îmbracă , cei care sufereau de foame , se hrănesc, consumă … Iar cei care credeau că au ajuns în vârful unei civilizații industriale – occidentalii și japonezii , inventează , aproape din amuzament o nouă civilizație – Internetul .

Există un destin al Păcii , după cum există un destin al Războiului… În anii ’90 America și Europa nu mai vor să creadă în conflicte ca atare … Totuși , războaiele izbucnesc în Balcani , în Caucaz , în Africa . Un genocid în Rwanda… un regim ultraislamist în Afganistan … India și Pakistanul își sar la gât , armele nucleare le sunt livrate la „distanță” de 15 zile… Iar opinia publică , ca și cei care formează această opinie (…) , oameni de Stat sau ai Bisericii , intelectuali , filozofi , comunicatori cu pretenții de vedete , toți reduc aceste peripeții sau drame/tragedii umane la simple știri , la simple tensiuni între X și Y . SUA , Franța ,UK , NATO , UE … sunt responsabile ca și Rusia , India , China , Canada , Australia… pentru răul sau binele produs lumii .

Se pune întrebarea : de ce Destinul Păcii este mai puternic în Europa decât în America ?!?… Pentru că Destinul Războiului , din punct de vedere istoric , este mult mai înrădăcinat aici , mai recurent , mai devastator . După 1945 , europenii ( mai ales germanii) au făcut pace , pace cu orice preț : aceasta fiind valoarea lor supremă . Să nu mai fie niciun război între europeni… niciun război între francezi și germani … niciun război atomic , chiar dacă descurajarea nucleară americană ar garanta libertatea Europei… celei de Vest , desigur ! S-a declarat ( verbal) … niciun război colonial… nici în Indochina , nici în Kenya , nici în Algeria… nici în Vietnam , Panama , Coreea , etc… dar mai ales niciun război în Orientul Mijlociu , nici american , nici israelian .

Să nu uităm ceva : la începutul anilor 2000 America are o creștere demografică serioasă și astfel procentul de înlocuire a generațiilor este asigurat , pentru un timp … Europa , însă nu : puțin mai mult de un copil în medie la o femeie … adică cu 47% sub procentul de înlocuire. Seniorii ( cetățenii de aprox 65 de ani) sunt , ca procent mai mic în America decât în Europa , care îmbătrânește … și scade demografic , dar care are aflux puternic de străini : africani , asiatici , turci , musulmani magrebieni … etc . Toate acestea s-au făcut cu mâna CIA și cu mintea Congresului american . Așa s-a ajuns la o Europă atee , agnostică , decreştinizată … Dacă evreii pot importa etiopieni , uzbeci , ukraineni , chiar arabi… de ce nu și Europa să nu importe alte nații ?!… Concluzia , ar fi că rușii ( chiar primitivi în abordare ) , încearcă să țină un echilibru… Încă ceva : Turcia încă nu s-a mișcat… Atenție la Kosovo… LA MULȚI ANI ! Sănătate și Pace .

P.S. Anul care este aproape „dus” este doar o treaptă de timp spre ce va veni… 2023 va fi un an crâncen… cu acest sentiment trebuie să ne înarmăm , dacă vrem să răzbim … LA MULȚI ANI ! Popor Român !!

P.S.2 : Ce să înțeleagă bietul popor român ?!… Că istoria se rostogolește peste el , iarăși… sub altă mască ??… Mii și mii de întrebări , de îndoieli … dar nicio soluție care să rezolve cât de cât situația… Ar trebui să fim echilibrați , să apucăm deopotrivă Crucea dar și Sabia . Și , cu Dumnezeu Înainte !