Publicat: 13 Noiembrie, 2017 - 18:12

Oliver Anghel, concurentul care a câștigat nouă ediții consecutive, luptă să obțină mașina pusă în joc

Luni, 13 noiembrie, de la ora 20.00, 'Câștigă România' va avea o ediție de urmărit cu sufletul la gură. Vor fi momente de suspans maxim legate de Oliver Anghel, concurentul care în acest sezon a câștigat consecutiv nouă ediții și a ajuns în fața cele mai mari provocări: câștigarea ultimei ediții, celei de-a zecea, dar și a unui autoturism.

Piteșteanul Oliver Anghel, profesor de limba și literatura română, a mărturisit că la fiecare dintre cele nouă ediții câștigate a avut emoții, că toate au fost epuizante și a simțit că se află pe marginea prăpastiei, însă nu a renunțat și a terminat învingător. A participat la mai multe astfel de competiții dar consideră 'Câștigă România' ca fiind 'cel mai palpitant concurs la care a participat vreodată' și este convins că ediția de luni va fi una 'de infarct'.

Luni, 13 noiembrie, Virgil Ianțu are șansa de a-l anunța pe Oliver Anghel ca fiind câștigătorul concursului 'Câștigă România' — însă acest lucru va fi posibil doar dacă răspunsurile vor fi corecte și în această ultimă etapă. Ar fi un eveniment care se repetă la exact cinci luni distanță — după ce, în 12 iunie, informaticianul Marius Hoară din județul Gorj a devenit primul român care a câștigat toate cele 10 etape consecutive la 'Câștigă România'.

Este de așteptat ca ediția de luni să fie urmărită intens nu numai de telespectatorii TVR 2, ci și de internauți, mai ales că Oliver Anghel este până în acest moment concurentul care a generat cele mai multe dezbateri în comunitatea 'Câștigă România' (pe Facebook), iscate mai ales din cauza modului său atipic de a se manifesta în platou.

Va fi 13 noiembrie — o zi norocoasă sau una cu ghinion pentru Oliver Anghel ? Va câștiga concursul sau va pierde ultima etapă și mașina ? Va fi înfrânt de emoțiile și tensiunea din platou sau va ieși învingător ?

Toate aceste răspunsuri le vom afla luni, 13 noiembrie, de la ora 20.00, la TVR 2.