Publicat: 19 Ianuarie, 2013 - 13:25

Atăzi,19 ianuarie, începând cu orele 18:00, brandul american AFFLICTION susţine evenimentul în cadrul căruia fanii K1 se vor întâlni cu Andrei Stoica, Bogdan Stoica şi Benny Adegbuyi, reprezentanţi de marcă ai noii generaţii de luptători români.
 
Evenimentul va include o sesiunea de autografe, ce se va desfăşura în Afi Palace Cotroceni, în faţa magazinului Affliction, zona patinoar. Iubitorii sporturilor de tip Kombat vor avea ocazia să afle de la luptători cum se antrenează, ce meciuri noi pregătesc şi la ce gale vor participa în 2013.
Dan Helciug va încinge atomosfera cu pielesele legendarilor Eric Clapton, Jimi Hendrix, S.R. Vaughan, Joe Cocker, Billy
Idol, Lenny Kravitz, în cadrul concertului live AMERICAN ROCK.
MC-ul evenimentului va fi unul dintre cei mai titraţi comentatori români ai durelor sporturi de contact – Alexandru Ganci.
În plus, toţi posesorii de autografe vor beneficia de reducere de 50 de lei, valabil în ziua evenimentului  pentru cumpărături de minim 300 lei.

Brandul Affliction, lansat recent în România, este o piesă importantă, a cărei lipsă se simţea acut pe piaţa retailerilor de fashion. Având o evoluţie rapidă, Affliction a făcut istorie în SUA şi nu numai, având magazine deschise şi în Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Johannesburg, Kiev, Moscova, etc. Affliction şi-a deschis primul magazin în Bucureşti, în Afi Palace Cotroceni şi vine cu o oferta inedită.

Autor: Călin Angheluţă