Publicat: 20 Iunie, 2015 - 13:00

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de soluții de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, a  câștigat titlul de “Cel mai bun integrator de sisteme pentru automobile conectate 2015”, în cadrul celei mai mari și prestigioase conferințe din lume dedicate tehnologiei și inovației în industria auto, TU-Automotive 2015.

Membrii juriului au selectat câștigătorii celor 12 categorii ale competiției dintr-un număr de peste 400 de nominalizări. Luxoft a câștigat în fața altor 12 furnizori de soluții și aplicații auto, precum Atos, Elektrobit, Qualcomm Technologies, Symphony Teleca Corp. și alții.

În cadrul evenimentului, compania Luxoft a avut un stand interactiv unde a prezentat ultimele sale noutăți în domeniul Interfeței Om-Mașină (Human Machine Interface - HMI) și Experienței Utilizatorului (UX).

“Suntem încântați să primim această recunoaștere pentru soluțiile noastre adresate industriei auto. Oferta Luxoft de servicii end-to-end pentru această industrie ne permite deservirea unor sectoare de piață diferite, precum OEM (Producători de Echipamente Originale), furnizori Tier 1 și 2, precum și companii de servicii diversificate. Pe măsură ce soluțiile de software pentru industria auto continuă să crească în complexitate, estimăm că vasta noastră experiență în zonele de dezvoltare, testare și integrare va continua să fie la mare căutare”, a declarat Mikhail Bykov, Managing Director Automotive, Luxoft.

Luxoft a demonstrat viabilitatea soluțiilor sale în domeniile de design HMI, UX auto, sisteme avansate de asistență la volan (ADAS), automobile autonome și conectivitate, care includ:

·        Instrumente Populus™ ce permit proiectarea rapidă și rentabilă a soluțiilor de design HMI, dezvoltarea HMI si implementarea de interfețe auto pentru sisteme integrate distribuite.

  • AllView™ - platformă de design de referință pentru mașinile conectate, care integrează mai multe ecrane, precum clustere digitale, ecrane multifuncționale centrale, dispozitive inteligente și wearables. AllView ™ oferă cadrul necesar dezvoltării unei HMI dinamice, adaptabilă la situațiile din trafic.

“Luxoft este un dezvoltator important de soluții IT în acest ecosistem competitiv al furnizorilor din industrie, care cunoaște o evoluție rapidă. Anii de eforturi susținute în procesele de dezvoltare se reflectă în cele mai noi soluții integrate marca Luxoft”, a declarat Roger Lanctot, Director Asociat al Global Automotive Practice în cadrul Strategy Analytics.