Publicat: 16 Mai, 2013 - 11:36
Share
Era şi timpul pentru că varianta "Mă mut la mama" s-a jucat cu casa închisă!

O initiativa inovatoare si curajoasa se materializeaza în lumea teatrului romanesc: primul serial din teatru, primul proiect prin intermediul caruia o poveste va fi spusa live, pe scena, printr-o serie consecutiva de spectacole.

Echipa ce a conceput si pus în scena super comedia  “MA MUT LA MAMA,” care a cucerit publicul si s-a jucat ani buni cu casa închisa propune iubitorilor de teatru o noua provocare:  “MA MUT LA....TATA?”

Noul spectacol, ce duce mai departe actiunea din “MA MUT LA MAMA,” va avea premiera marti 21 mai la Teatrul Mic. Iar protagonistii promit: “o experienta la fel de amuzata ca si “episodul” precedent, o poveste sincera, desprinsa din viata unei familii normale si transpusa în lumina reflectoarelor. O poveste cu situatii de un comic imposibil, în care fiecare se regaseste, sau în care îsi recunoaste sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.”  
 
Elementul ce declanseza actiunea e chiar Mama (Adriana Trandafir). Studenta la aproape 60 de ani, Mama vrea sa guste viata alaturi de noul ei iubit. Situatia da însa peste cap universul baietilor (Andreas Petrescu si Gabriel Fatu), care desi ajunsi la varsta maturitatii, refuza sa îi acorde mamei dreptul la o viata si redevin copii în neumaratele încercarea de a-l face pe iubitul mamei sa dispara din peisaj.

Alaturi de personajele deja cunoscute, interpretate de Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu, distributia se îmbogateste cu: Adrian Paduraru si Anca Dinicu/ Ioana Ancea. Regia spectacolului este semnata de Gelu Colceag.

Biletele pentru premiera de marti, 21 mai, se gasesc la casa de bilete a Teatrului Mic si pe www.bilete.ro.