Publicat: 10 Aprilie, 2012 - 12:12
Share

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei a declarat că l-ar urma pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu într-o nouă mişcare politică.

"Este decizia lui Mihai Răzvan Ungureanu. M-a bucurat foarte mult ce a spus, că se gândeşte la o mişcare nouă, este necesară o mişcare nouă în România. Şi eu am avut astfel de gânduri. Cum vrea să o facă nu ştiu, dar categoric nu poţi doar să te pui în fruntea PDL aşa cum el este astăzi. PDL nu s-a curăţat, cum nu s-au curăţat nici celelalte două, trei partide, deşi sunt în opoziţie, pentru că în opoziţie se curăţă partidele, dar sunt aceiaşi baroni, dar o parte din PDL poate să constituie baza acestui partid. În ţară sunt organizaţii locale şi oameni minunaţi, buni, profesionişti, curaţi, cinstiţi, care însă n-au ajuns în poziţii de putere. Dacă se gândeşte să construiască pe acest PDL, pe o parte se poate construi, nu în totalitate. Poate se gândeşte la o mişcare total nouă", a declarat Monica Macovei la B1 TV.
 
Întrebată dacă l-ar urma pe Mihai Răzvan Ungureanu într-o nouă mişcare politică, Monica Macovei a răspuns că da şi aşa crede că ar face şi Cristian Preda: "Probabil că da. (...)  Pot să vă spun despre mine şi probabil la fel ar fi şi în cazul lui Preda (Cristian Preda - n.r.). Asta pot să vă spun, nu am discutat cu alţii. (...) Eu sunt pentru orice formaţiune nouă pe partea dreaptă formată din oameni integri".