Publicat: 10 Februarie, 2016 - 10:18
Share

UPDATE: Deputatul a declarat la iesire: "Domnul procuror Tulus m-a rugat sa ne intalnim pentru detaliere. Le-am promis ca o sa colaboram si ca o sa existe un dialog legat de ceea ce cerceteaza domniile lor si urmeaza sa ne reintalnim. (...) Toti suntem in aceeasi situatie, suntem suspecti. Se face o ancheta pe care eu, sincer sa fiu, pot sa o inteleg, ca nu e numai la Partida Romilor. Anchete se fac peste tot, la toate institutiile. Au ajuns probabil la 'P' si Partida Rromilor e in vizor".

Voicu a mai spus ca nu va mai candida pentru un nou loc in Parlament si renunta cu totul la politica.

"Inteleg ca sunt incomod si deranjez de multe ori. O sa ma intorc la meseria mea (de dirijor - n.red.), unde nu am pe cine sa deranjez, poate doar publicul. Plec din Parlament", a declarat Voicu.

Deputatul PSD Mădălin Voicu a ajuns miercuri dimineaţă la sediul DNA și a spus că este vorba despre un denunţ într-un dosar legat de Partida Romilor. 

"Poate sunt nereguli pe care vor să le verifice. Ca membru de onoare la Partida Romilor am fost chemat. Probabil că există un fel de verificare generală, nu numai organizaţia romilor", a spus, la sosirea la DNA, deputatul PSD Mădălin Voicu.