Publicat: 11 Octombrie, 2013 - 20:29
Share

O nouă reprezentație imperială a concertului ”Degeaba” va fi prezentată la Sala Palatului, în interpretarea inconfundabilă a maestrului Tudor Gheorghe, într-o atmosferă de gală, spectacolul marcând încheierea periplului său cultural-artistic din acest an și împlinirea a 24 de ani de la revoluție.

 

Pe 22 decembrie, Tudor Gheorghe, artistul care canta despre durerile, bucuriile, amarul si dragul acestui popor, revine pe scena in acompaniamentul unei orchestre impunatoare spre a le darui dragilor sai spectatori cantece cu o puternica incarcatura emotionala. Cei prezenti vor putea asista la una dintre cele mai grandioase productii artistice prezentate de un artist roman, desfasurata sub bagheta dirijorului Marius Hristescu si in acompaniamentul celor peste 100 de muzicieni.
In vremea cand lumea era speriata, nestiind ce, cum si incotro, in clipele disperate cand la Europa Libera se transmiteau stiri despre evenimentele de la Timisoara, maestrul Tudor Gheorghe, artistul interzis al acelui moment, a pus pe hartie versuri ce ii cutremura si astazi pe toti romanii:

”Primeste-i Doamne –n casa ta/Pe cei ce vin din Timisoara/Ei sunt ofranda cea mai grea/Pe care ti-o trimite tara.”
De aici, a pornit ideea unui spectacol de geniu - ”Degeaba”. Singurul act de razvratire prin muzica fata de peisajul politic autohton, un adevarat manifest la care publicul doritor participa de la un an la altul intr-un numar impresionant.
Biletele pentru concertul ”Degeaba” pot fi achizitionate de la stand-ul Unirea Shopping Center etj.2, din magazinele EuroGsm, de la Sala Palatului, Libraria M.Eminescu si online, prin vreaubilet.ro .

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc:

VIP: 185 RON
Cat. 1: 165 RON
Cat. 2: 120 RON
Cat. 3: 90 RON
Cat. 4: 75 RON