29 septembrie 2022

Magia revine pe scena de la Gong!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 17 decembrie şi sâmbătă, 18 decembrie, de la orele 18:00, spectacolul „Misterele Magiei” cu Magicianul Christianis. Biletele pentru ambele reprezentaţii au fost deja epuizate.

Descoperă magia sărbătorilor de iarnă într-un spectacol incendiar, în care visele devin realitate! Prezentat într-un decor de poveste, spectacolul Magicianului Christianis include o serie de numere interactive de prestidigitaţie şi iluzii comice, trucuri cu eşarfe, baghete, bastoane şi mese zburătoare, dar şi apariţii şi dispariţii misterioase. Cu ajutorul micilor voluntari din sală, Magicianul Christianis îşi dezvăluie arta spre uimirea şi amuzamentul publicului. Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute şi este recomandat celor cu vârsta peste 5 ani.

„E al doilea an în care nu organizăm Sibiu Magic Show, unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale oraşului. Cu toate limitările financiar de la începutul anului, ne dorim să păstrăm vie bucuria miracolului la Sibiu, aşadar pregătim acest showcase cu o compilaţie de numere spre deliciul întregii familii.”, a declarat, Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu.

Preţul unui bilet la oricare din reprezentaţii este de 12 lei, tarif unic. Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 şi pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii şi al ministrului sănătăţii. Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptaţi de la această regulă.

**

CUM SE FACE DOVADA VACCINĂRII SAU A TRECERII PRIN BOALĂ

Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetăţenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat de operatorul economic/organizator prin aplicaţia mobilă de verificare, iar în cazul cetăţenilor străini şi apatrizi definiţi potrivit Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, prin intermediul documentului de vaccinare emis de unitatea sanitară din afara României unde a fost administrat vaccinul sau, după caz, a documentului care atestă trecerea prin boală prezentat în limba ţării respective şi în limba engleză.

Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptaţi de la această regulă. Purtarea măştii de protecţie în toate spaţiile, precum şi pe toată durata evenimentelor rămâne obligatorie, cu excepţia copiilor cu vârsta sub 5 ani.

CONDIŢII SPECIALE ÎN CONTEXTUL EPIDEMIOLOGIC

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online, pe teatrulgong.ro, în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile, ca măsură de siguranţă sanitară.

Accesul în teatru este permis numai în condiţiile unui triaj observaţional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui vizitator/spectator. La intrarea în teatru, este obligatorie folosirea dezinfectanţilor pentru mâini. Masca de protecţie este obligatorie pe toată durata vizitei. Toate spaţiile teatrului sunt dezinfectate în mod sistematic.

Mai mult decât atât, spaţiile publice din interiorul teatrului sunt aerisite şi dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment. Nebulizarea încăperilor se face cu un produs biocid de grupa I, utilizare profesională, non toxic, bactericid, fungicid, virucid şi sporicid, avizat de Ministerul Sănătăţii.