27 septembrie 2022

MagiCAMP, la ceas aniversar

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Prieten Magic,

Fix pe 17 august, acum 8 ani, aveam toți fluturii din lume în stomac pentru că spuneam „Bun venit!” primilor 16 copii cu afecțiuni oncologice la MagiCAMP – tabăra special creată pentru ei. Nu știam atunci cum va continua povestea noastră, dar visam ca toți oamenii buni să înțeleagă că joaca și bucuria acestor copii sunt vitale pentru procesul de vindecare.

Din 2014 și până acum, am strâns alături de noi și în noi mii de povești ale copiilor grav bolnavi, ale fraților, părinților, bunicilor sau oamenilor buni care îi au în grijă când familia nu le e aproape. Însă, am strâns și alte mii de povești și gânduri bune ale oamenilor buni care au sărit în ajutorul lor – voluntari, parteneri, susținători. Sunt exact 8 ani de când noi ne trezim în fiecare zi cu convingerea că ÎMPREUNĂ putem schimba vieți. Și nu mai e doar o speranță, așa cum era acum 8 ani – astăzi, datorită ȚIE și a COMUNITĂȚII MAGICE, visul a devenit certitudine.

Astăzi, există 12 proiecte MAGICE prin care ajutăm mii de copii cu diagnostice grave. Am început prin a oferi joacă la greu copiilor bolnavi de cancer, am extins ajutorul către copiii cu arsuri grave și cei care au pierdut pe cineva drag. Le-am ascultat dorințele și nevoile, supărările și speranțele, și ne-am propus să facem tot ce putem pentru a da o mână de ajutor în nevoile concrete, dar mai ales în a le hrăni motivația de a lupta pentru viață și a le fi aproape sufletește, cum numai un prieten magic poate oferi în momentele în care nici nu sperau că poate fi mai bine.

De 8 ani, oferim momente de bucurie, surprize nenumărate, de 8 ani spunem povești de seară din care ies și lacrimi, și zâmbete, de 8 ani lansăm baloane cu dorințe de suflet și zâmbim către fiecare curcubeu care ne iese în cale, de 8 ani încurajăm și suntem încurajați, îmbrățișăm și suntem îmbrățișați, râdem, așteptăm vești bune, sperăm și ne înfricoșăm, ne bucurăm, ne întristăm, suferim alături de copiii grav bolnavi care ne trec pragul și de cei ce le sunt aproape. Și ce știm sigur e că nu ne vom opri și vom lupta, cu determinarea și curajul învățate de la ei, pentru a ajuta și mai mult, pe și mai mulți dintre ei.
Îți mulțumim că esti parte din magia pe care le-o oferim și îți dedicăm această aniversare cu număr de infinit! Pentru că avem un infinit de mulțumiri de dat pentru tot binele pe care îl primim de la tine și pe care îl dăm mai departe copiilor magici!

La mulți ani, OM BUN!

Cu recunoștință,

Echipa Magic

Sursa foto Echipa Magic