Publicat: 4 Octombrie, 2016 - 12:21
Share

Maguay a organizat pe 29 septembrie 2016 evenimentul anual „No Time for Downtime”, unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania, dedicat echipamentelor si infrastructurilor critice pentru siguranta organizatiilor.

Ajuns la cea de-a XIV-a editie, No Time for Downtime a luat nastere ca eveniment dedicat serverelor, dar a evoluat odata cu compania Maguay intr-un eveniment dedicat solutiilor informatice complexe, bazate atat pe hardware de ultima generatie, dar si software si knowledge acumulat in cei peste 24 ani de activitate. Knowledge pe care compania l-a oferit si-l ofera „as a Service”, Maguay furnizand solutii complete, la cheie.

Editia din acest an a reunit peste 200 de specialisti IT din Romania care au avut ocazia de a discuta direct cu lideri si generatori de tehnologie, la nivel mondial precum: Intel, Oracle, Microsoft, Fortinet, Bitdefender, HGST, Phoenix IT, iSYS si partenerii de tehnologie - Rittal, Asus, In Win, Kingston, AMCS.

“Cea de-a XIV-a editie, consecutiva, a evenimentului nostru anual a descris cel mai bine ceea ce inseamna Maguay - consecventa in a oferi cele mai noi tehnologii si a face transferul beneficiilor aferente catre utilizatorii finali – organizatii si institutii publice sau private. Tehnologiile prezentate, hardware si software, pentru Data Center si aplicatiile „mission-critical” au fost prezentate impachetat in solutii de infrastructura sau sisteme informatice „la cheie”, in spiritul trendurilor celor mai noi ale pietei de profil.
Pe langa solutiile hardware si software noi, performante, standardizate – caracteristica editiei a XIV-a fost definita cel mai bine prin moto-ul ei, Knowledge as a Service, subliniind astfel, mai presus de toate, expertiza echipei Maguay, acumulata in cei 24 ani de activitate.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.

Pe parcursul evenimentului au fost organizate sesiuni de prezentari tehnice si o expozitie in cadrul careia specialistii certificati ai Maguay, au prezentat, cele mai noi tehnologii ale trendsetter-ilor la nivel mondial, integrate in gama de produse si solutii adresate atat companiilor SMB cat si celor din zona enterprise:
•    Platformele Maguay de storage unificat folosind conceptul de software define storage;
•    Noile servere Maguay bazate pe tehnologie Intel;
•    Solutii de virtualizare pentru orice tip de scenariu Data Center (Microsoft, VMware, XEN);
•    Solutii de stocare enterprise de la HGST;
•    Solutii complete de securitate Fortinet;
•    Demo Bitdefender Gravity Zone;
•    iTrack - solutia avansata de management si monitorizare prin GPS a flotei auto si solutia de optimizare a rutelor de distributie;
•    Solutiile de e-learning Maguay pentru mediul academic si corporate, precum si sistemul de testare profesionala Maguay QuizMaster;

In zona de sisteme PC, au fost prezentate:
•    Gama Maguay de sistemele portabile si desktop pentru office, dotate cu cele mai noi tehnologii Intel si NVIDIA;
•    Statiile de lucru profesionale Maguay PowerStation;
•    Controller-ele spatiale profesionale 3Dconnexion, pentru proiectare si modelare 3D;
•    Monitoarele profesionale Eizo ColorEdge, cu sisteme de calibrare automata si in retea;
•    Sistemele de gaming Maguay GamePower X99, bazat pe platforma Broadwell-E precum si all-in-one-ul de gaming cu ecran curbat, de 34”, Maguay GamePower AiO.

In cadrul sesiunii de prezentari Maguay a prezentat solutiile Data Center si storage enterprise din portofoliul Maguay si solutiile de Data Center implementate de Maguay in 2016.

Reprezentantul Intel Corporation, Bogdan Georgescu Channel Account Manager, a vorbit despre noile tehnologii de server Intel si beneficiile pe care le aduc la nivel de performanta – gama de procesoare Intel Xeon E3 v5 si E5 v4, tehnologia 3D Xpoint, SSD-uri bazate pe tehnologia NVMe Intel Omni-Path Architecture.

Alin Voiculet, Technology Senior Sales Consultant, Oracle Romania, a vorbit despre Oracle Cloud Machine, o suita completa de servicii de tip Infrastructure as a Service – IaaS si Platform as a Service  -  PaaS pentru organizatiile care au nevoie de un cloud dedicat, intern si privat. In cadrul prezentarii a punctat beneficiile si avantajele platformei publice de cloud, in acelasi timp cu respectarea cerintelor specifice  de securitate, audit si legislatie.

Prezentarea Microsoft Romania sustinuta de Ovidiu Pismac, Account Technology Strategist a pus accentul pe beneficiile si functionalitatile aduse de Windows Server 2016 si System Center 2016.

Adrian Danciu, Regional Director, South Eastern Europe, Fortinet a vorbit despre Fortinet Security Fabric, solutia de securitate end-to-end care protejeaza intreaga retea.

Prezentarea sustinuta de Grigory Nikonov, Systems Engineer, HGST si Marcin Pączko - Country Manager CEE, HGST, a pus accentul pe noile produse HGST de stocare pentru Data Center.

In ultima sesiune de prezentari, Mihai Popescu, Sales Engineer Bitdefender, a vorbit despre managementul securitatii in infrastructuri hibride.

Ultima prezentare a fost sustinuta de Thorbjørn  Schmidt-Jacobsen Sales Director, AMCS Routing, care a vorbit despre reducerea costurilor de transport prin optimizarea rutelor.

Comunicat de presa: Maguay