Publicat: 15 Septembrie, 2013 - 12:48

Maguay organizează pe 03 octombrie 2013 cea de-a 11-a editie a No Time For Downtime, unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piaţa de IT din România.

Maguay organizeaza cea de-a 11-a editie a No Time for Downtime, dezvoltand traditia de a prezenta solutii pentru infrastructurile hardware si software.

 Evenimentul se adreseaza companiilor medii si mari dar si institutiilor publice interesate de dezvoltarea si integrarea proiectelor critice de infrastructura si aplicatii software, ce implica servere si statii de lucru, solutii de stocare, back-up si arhivare, indiferent de complexitatea lor.

Editia din acest an se bucura de sprijinul partenerilor cunoscuti ca lideri si generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP, Symantec Corporation, Fortinet, Promise Technology, Nexenta, Kingston, Aten.

Evenimentul este structurat in doua zone de interes: showcase, in cadrul caruia vor fi realizate demonstratii IT folosind cele mai noi tehnologiile integrate in oferta Maguay, si zona de prezentari, unde reprezentantii Maguay si partenerii evenimentului vor descrie tehnologiile de ultima ora.

“No Time for Downtime a pornit initial ca un eveniment dedicat serverelor, menit sa transfere expertiza si resurse catre companiile din piata locala de IT, care doresc sa-si mareasca eficienta afacerii, prin alegerea de solutii noi pentru infrastructura IT. Tematica evenimentului s-a dezvoltat pe parcursul anilor corespunzator cu cerintele pietei globale de IT.

Ca intotdeauna, No Time For Downtime va fi si anul acesta locul unde vor fi prezentate in premiera noi tehnologii si noi parteneriate, dintre care amintesc colaborarea cu SAP.
Faptul ca No Time for Downtime a ajuns in acest an la a 11-a editie este o dovada a consecventei noastre in bussines, dar mai ales a aprecierii de care se bucura acest eveniment din partea pietei romanesti de IT&C. In cei 21 de ani de activitate, am cautat sa oferim cele mai noi solutii hardware si software la cheie, care sa imbine performanta cu un foarte bun raport pret/calitate.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.