Publicat: 6 Martie, 2012 - 17:45

Maguay, companie ce activează pe piaţa din România ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, participă la cel mai mare eveniment dedicat industriei digitale, CeBIT, ce se desfăşoară în Hanovra, Germania.
Evenimentul va avea loc în perioada 6-10 Martie 2012.

CeBIT reprezinta cel mai mare targ al tehnologiei informatiilor si telecomunicatiilor din lume, aducand in premiera cele mai noi tehnologii, permitand publicului larg accesul catre producatri de top din intreaga lume.

Maguay este prezent in cadrul targului, cu un stand dedicat, D64, in Hala 6. Compania romaneasca va prezenta la CeBIT ultimele tehnologii in materie de servere, avand in standul sau, in premiera, un server functional ce foloseste ultima tehnologie Intel, Intel Grizzly Pass. Maguay va expune de asemenea solutiile sale hardware (sisteme portabile si desktop, storage si servere) customizabile, create pe modelul „build-to-order”, ce respecta in totalitate nevoile si cerintele clientilor sai.

Specialistii Maguay vor sustine demonstratii ale solutiei de fleet management iTrack, prin care companiile isi pot optimiza costurile operationale si eficientiza fluxurile, prin  gestionarea si monitorizarea atenta a vehiculelor proprii. Va fi expusa si solutia de virtual Classmate PC, dezvoltata pe platforme Intel, prin care institutiile scolare pot crea clase virtuale, existand un calculator al profesorului si o suita de Classmate PC-uri, apartinand elevilor, conectate in retea, perfecte pentru sustinerea de lectii.
 
Maguay este un brand cu reputatie solida in Europa Centrala si de Est, fiind Intel Server Local Leader. Astfel, specialistii companiei vor testa solutiile companiei din gama de Storage si Servere, demonstrand performanta ridicata a acestora. Maguay va expune in premiera noua sa gama de portabile MyWay.

Compania isi propune extinderea activitatii in afara granitelor Romaniei, putand oferi solutii customizabile, atat software, cat si hardware, in functie de solicitarile clientului. Printre avantajele solutiilor hardware Maguay se numara timpul de livrare foarte scurt, modalitati avansate de impachetare, dar si faptul ca aceste solutii vin insotite de un certificat de provenienta din Uniunea Europeana, ce poate fi util in dezvoltatea de proiecte internationale.