Publicat: 8 Octombrie, 2014 - 15:00
Share

Doar patru săptămâni îi mai despart pe români de marea întâlnire cu Al Bano şi fosta sa soţie şi parteneră de scenă - Romina Power, componenţii faimosului duo asigurându-şi fanii că seara de 5 Noiembrie va fi de-a dreptul incredibilă: „AL BANO featuring a very special guest - ROMINA POWER” va aduce fanilor cele mai mari hituri ale legendarului duo.

 

Renăscut din propria cenuşă, cel mai iubit cuplu al anilor '80 a început să strălucească din nou, cei doi uitând de motivele care i-au făcut să stea despărţiţi timp de aproape două decenii, luând-o de la capăt, cel puţin din punct de vedere muzical; „de la capăt” fiind doar un fel de-a spune, deoarece aceştia se bucură de un background muzical fabulos: milioane de albume vândute, zeci de discuri de aur şi de platină, milioane de fani pe tot globul.

Cel mai recent concert al lui Al Bano a avut loc pe 5 Octombrie 2014, la Casino Rama din Ontario, Canada. Artistul a concertat însă singur, nefiind însoţit de Romina. Acesta a postat câteva poze pe pagina sa de Facebook, reuşind să primească în scurt timp o mulţime de like-uri şi comentarii. Fanii au fost foarte încântaţi de concertul din Canada, însă în cele mai multe dintre comentarii aceştia doreau să ştie când va concerta alături de Romina: „Frumos concert, însă împreună cu Romina eşti fabulos! Când vei veni şi cu ea în Ontario?” Se pare că românii sunt mai norocoşi decât alte popoare, deoarece ei îi vor vedea şi asculta live pe amândoi, pe aceeaşi scenă, la fel ca atunci când erau tineri şi îndrăgostiţi.

Biletele pentru show-ul din 5 Noiembrie se găsesc în toată reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - Staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro. O categorie de bilete este deja epuizată, alte două urmând să devină indisponibile în curând.

Concertul „AL BANO featuring a very special guest - ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului, din Bucureşti, pe 5 Noiembrie, şi este organizat de Project Events.

Localizare: 

Geolocation is 44.4378731, 26.0947761