25 septembrie 2022

MAI supune dezbaterii publice proiectul pentru stabilirea modalităților de operare a sistemului informatic ViCLAS de către unitățile de parchet și poliție

Young men and women discussing at the cafe.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice proiectul Ordinului ministrului afacerilor interne și al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru stabilirea modalităților de operare a sistemului informatic ViCLAS de către unitățile de parchet și poliție.

Textul proiectului de act normativ este afişat şi poate fi consultat pe pagina de internet a instituţiei noastre: www.mai.gov.ro, la secţiunea Transparenţă decizională, precum şi la Centrul de Relaţii cu Publicul al M.A.I., din Piaţa Revoluţiei nr. 1 A, sector 1, Bucureşti.

Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 de zile calendaristice, calculate de la data publicării anunțului, pe adresa de e-mail dj_transparenta@mai.gov.ro.

Sursa foto Pexels