27 septembrie 2022

 MAIMUȚELE ȘI BRICIUL

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Lumea de astăzi este condusă de indivizi incapabili și inculți , nepricepuți și mincinoși , falși și impostori , neinstruiți , trădători, hoți , avizi după putere , bani și poziții de conducere și forță . Peste tot in lume este așa… dar parcă la noi s-a strâns toată ” crema și caimacul” … iar căruța cu proști a Caracalului s-a răsturnat acolo , dar ea venea de la București… și astfel campionii prostiei se află Aici , răspândiți pe tot cuprinsul Patriei… precum oile pe pășune .

Cum de s-a ajuns la așa ceva ? Cum este posibil ca instituțiile statelor membre ale U.E. , ale ONU , ale statelor cu pretenții în ale democrației să fie invadate ( era să scriu infestate…) de astfel de specimene hidoase și odioase , care au IQ.ul mai aproape de cel al regnului animal , că despre coeficientul Elo nu cred că se poate pune problema să fac vreo asociere … ?!… Cum ? O așa clasă de „păcălici” (dar bine școlită în a păcăli lumea…) nu s-a mai pomenit în istoria modernă a lumii democratice . Dacă mulțimile admit și acceptă să fie conduse de așa exponenți și conducători execrabili , înseamnă că și respectivele mase sunt sub orice critică …

Nicicând lumea nu a înregistrat un salt așa de mare în planul dezvoltării tehnologice și totodată un așa de mare regres în plan moral , de conștiință, de credință , de educație și cultură . Cum de s-a ajuns aici ? Cum este posibil ca omenirea să trăiască de pe acum coșmarul vieții artificiale spre care ne tot împing marile corporații și elite criminale ale lumii ? De zeci de ani se lucrează asiduu în laboratoarele ideologice ale globalizării mondiale la perfecționarea diverselor și diferitelor metode de Dominație și Dictatură asupra populației lumii . Ceea ce părea pănă mai ieri doar ipoteze și fantezii , astăzi sunt lucruri evidente , clare și reale .

Sub coaja istoriei trăiește ascunsă adevărata istorie a trecutului – care consemnează adevăruri despre puteri secrete , despre persoane formidabile și comploturi care au schimbat din umbră cursul normal al vieții, al evenimentelor… și implicit al istoriei .

De la cultele misterioase și enigmatice din lumea antică , până la legendarii asasini din Persia și de la francmasoni la iluminați , până la oculta organizație Opus Dei și Grupul Bilderberg – istoria dă la iveală secte , comploturi , conspirații , tertipuri , asasinate , spioni , revoluții, etc … Atât în vreme de pace cât și în vreme de război, grupuri (…) și guverne au uzat și abuzat de propagandă și manipulare în masă pentru a-și atinge propriile scopuri , începând cu complotul prafului de pușcă și terminând cu sceneta armelor de distrugere în masă din Irak . Arme care nu au existat în realitate .

A urmat complotul mondial al pandemiei cu Sars Covid… din anii 2020-2022 , orchestrat de marile forțe farmaceutice mondiale . Pandemia nu a existat în totalitate și realitate . A venit apoi în februarie 2022 ” operațiunea militară specială” a Rusiei asupra Ukrainei , pe motiv că rușii ar fi descoperit acolo forțe ostile neofasciste/neonaziste . Nici acest lucru nu este real .

Real este însă faptul că Lupta cea Mare se dă pentru resursele energetice ale planetei , iar cândva lupta finală se va da pentru deținerea și controlul resurselor de apă ( mai ales de apă dulce) de pe Pământ . Se pune întrebarea: cine au fost adevărații deținători ai puterii de-a lungul istoriei lumii ?… Și câte bătălii s-au decis înainte ca vreo sabie să fie scoasă din teacă sau vreun glonț să fi fost tras ?!…

Citesc cu interes și plăcere din scrierile și judecata corectă și limpede a domnului Andrei MARGA , care se referea recent la un mare pericol care ne paște pe toți, dar mai ales pe cei care astăzi sunt adolescenți și tineri … si anume , ce se va alege de aceștia peste un timp ( care va veni relativ repede) , dacă ei nu au astăzi/acum parte de educație consistentă , de îndrumare și instruire normale și valoroase ?!… Școala românească ( cu foarte , foarte puține excepții) a produs pe bandă rulantă analfabeți funcționali si eșuați ( intr-un stat eșuat , conform afirmației presedintelui KWI) , dar și mafioți ( intr-un stat mafiot , conform spuselor unui alt „geniu” în materie , fostul presedinte TB) .

Atât a putut produce societatea românească în ultimele trei decenii … adică niște nulități în proporție de 90% . Drama și problema cea mai gravă rezultă din faptul că Țara nu este condusă de oameni din segmentul rămas , cel de 10% . Mare blestem pe poporul acesta prea docil și permisiv să fie la cheremul unor neisprăviți și neterminați – precum autostrăzile , spitalele , școlile Țării… Dar la plagiate și falsuri Țara stă minunat , exclusiv prin reprezentanții ei de frunte … Numai „doctori”… unul și unul … iar Țara este bolnavă și „ingrijită” execrabil . Totul pleacă de la lipsa de carte . Problema a devenit cronică . Metastaza este aproape … iar antidot nu există . Deocamdată…[02:44,