7 decembrie 2021

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei va fi prezentă la Cupa Reginei şi Cupa Regelui la oină

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei va fi prezentă la Cupa Reginei şi Cupa Regelui la oină, competiţie sportivă care se va desfăşura în oraşul nostru, sâmbătă 3 iulie 2021.

Familia Regală va fi reprezentată la cel mai înalt nivel la Cupa Reginei şi Cupa Regelui, Majestatea Sa Regală Margareta, Custodele Coroanei a confirmat prezenţa la eveniment alături de Alteţa Sa Regală Principele Radu.

Confirmarea a fost făcută preşedintelui federaţiei, personal, de către Majestatea Sa.

Federaţia Română de Oină a primit în anul 2013 Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regelui Mihai I, an în care a fost organizată şi prima ediţie a Cupei Regelui.

Din anul 2019, Federaţia Română de Oină îşi desfăşoară activitatea sub Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei.

Ceremonia de acordare a acestui înalt patronaj a avut loc la Palatul Elisabeta, la 09 mai 2019, dată la care se împlineau 120 de ani de la primul campionat naţional de oină.

Vă reamintim că Municipiul Ploieşti va găzdui sâmbătă, 3 iulie 2021, „Cupa Reginei” şi „Cupa Regelui” la oină, eveniment sportiv organizat de Federaţia Română de Oină în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Competiţia sportivă va include două meciuri de oină, respectiv „Cupa Reginei”, care va începe la ora 17.45 şi „Cupa Regelui”, de la ora 18.45. Meciurile vor fi transmise în direct pe Look Sport +.

Intrarea la eveniment este liberă cu respectarea măsurilor impuse de combaterea răspândirii COVID -19.