8 decembrie 2021

Majestatea Sa Margareta va găzdui la Palatul Elisabeta vernisajul expoziţiei de imagini din arhiva fotografică a Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Vineri, 22 octombrie 2021, la ora 12, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei va găzdui la Palatul Elisabeta vernisajul expoziţiei de imagini din arhiva fotografică a Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES cu ocazia aniversării centenarului naşterii Regelui Mihai I al României.

Vor fi expuse 20 de panouri fotografice reprezentând pe Regele Mihai I al României la diverse evenimente marcante.

Cu această ocazie, vor lua cuvântul Majestatea Margareta Custodele Coroanei, iar din partea Agerpres, doamna Cristina Tatu, director general adjunct şi doamna Andreea Onogea, redactor şef al Redacţiei Arhivă-Documentare.

Evenimentul va avea loc pe Platforma cu Lei din grădina Palatului Elisabeta.

Accesul presei la eveniment, va fi permis, începând cu ora 11.30, doar în baza unuia din următoarele documente, pe care vă rugăm să le prezentaţi la intrare:

– Certificat european COVID-19 din care să reiasă că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare împotriva COVID-19.

– Certificat european COVID-19 din care să reiasă că persoana a trecut prin boală şi se află între ziua a 15-a şi a 180-a ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

De asemenea, purtarea măştii de protecţie este obligatorie pentru toţi participanţii la evenimentul de la Palatul Elisabeta.

Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei