Publicat: 16 Mai, 2018 - 20:18
Aceștia „primeau țintele din partea SRI și apoi lansau mesajele în media”

Președintele Comisiei de Control a SRI, Claudiu Manda, a explicat, după audierea fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir, că acesta a furnizat Comisiei o listă cu un grup de 9 jurnaliști care acționează la comanda generalului SRI, Dumitru Dumbravă. Manda a explicat că jurnliștii primesc țintele de atacat din partea SRI și mesajele pe care trebuie să le transmită împotriva acestora.

”Este un grup de 9 jurnaliști, de la site-uri, televiziuni sau presă scrisă, care sunt în strânsă legătură cu domnul general Dumbravă. De asemenea, a dat exemplul unui jurnalist care este în strânsă legătură cu un ofițer SRI în vârstă de 45 de ani (...) 

A prezentat și numele a patru trusturi de presă, atât online, cât și televiziune, care sunt sprijinite de SRI, precum și numele a patru jurnaliști care sunt angajați la o televiziune, jurnaliști care ar avea contracte foarte mari, în raport cu prestația lor.

Dragomir a mai vorbit despre un grup de jurnaliști care primeau țintele din partea SRI și apoi lansau mesajele în media, a declarat Claudiu Manda.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: