Publicat: 18 Iunie, 2013 - 18:42

MANOWAR va lansa un EP live, cu momentele forte ale turneului The Lord Of Steel 20012/2013. Materialul va cuprinde piese din concertele derulate în Cehia, Finlanda, Germania, Italia, Rusia şi Suedia.

 "De la primul show din Zaragoza Spania până la ultimul show din Yekaterinburg/Russia, The Lord Of Steel World Tour a fost o experienţă extraordinară", a spus Joey DeMaio.

"A cânta, în premieră, piese noi în faţa publicului tău este testul suprem privind impactul acestora asupra  singurilor oameni care conteză. Fanii noştri au fost loviţi în plin şi s-au dezlănţuit cu sălbăticie, ceea ce se va auzi pe noul EP. "The Lord Of Steel Live" este o mulţumire adresată minunaţilor noştri fani; va imortaliza acest turneu şi pe cei care au luat parte la el", a adăugat DeMaio.

Albumul va fi mixat şi masterizat în studiourile trupei MANOWAR, Hell şi Haus Wahnfried, chiar de către Joey DeMaio, împreună cu Dirk Kloiber, care este de multă vreme inginer de sunet al formaţiei.

"The Lord Of Steel Live" va fi disponibil în format digital exclusiv pe iTunes începând din 9 Iulie, iar CD-ul va ajunge în magazine şi va fi disponibil pe thekingdomofsteel.com din 16 August.


Piese incluse:
El Gringo
Expendable
Hail, Kill And Die
Manowarriors
The Lord Of Steel
Thunder In The Sky


Autor: Călin Angheluţă