Publicat: 2 Octombrie, 2016 - 16:47
Share

Aleargă în 9 octombrie la una dintre cursele Maratonului București Raiffeisen Bank îmbrăcat în cea mai FUNny costumație pe care o ai, invită-ți prietenii să te susțină pe Facebook și poți câștiga o excursie de 2 persoane in Kenya*. Dacă îți plac călătoriile, ai stofă de aventurier și mai esti și FUNny, atunci nu rata această șansă senzațională de a vizita locuri fabuloase din Africa.

Funtrip și Bucharest RUNNING CLUB încurajează stilul de viață activ și te invită să alergi în 9 octombrie în stil funny la cel mai mare eveniment de alergare stradală al anului — Maratonul București Raiffeisen Bank.

Regulamentul concursului:

Fii FUNtastic de FUNny și aventura va alerga pe urmele tale. Funtrip te susține în cursa Bucharest Marathon și premiază alergătorul cu costumația cea mai FUNny. Ce trebuie să faci?

1. Fă-ți o poză îmbrăcat în costumație FUNny în Piața Constituției în fata porții de sosire, după ce ai alergat la una dintre competițiile pentru adulți din cadrul Maratonului București din 9 octombrie (probele admise: maraton, semi-maraton, ștafetă, cursa populară); poza ta trebuie sa fie cu numărul de concurs de la cursa la care ai participat și cu medalia de finisher.

2. Încarcă poza pe pagina de FB a Maratonului București Raiffeisen Bank — https://www.facebook.com/BucharestMarathon cu mesajul: 'îmi doresc să câștig excursia în Kenya oferită de Funtrip la Maratonul București pentru că....'

3. Îndeamnă-ți prietenii să-ți dea LIKE la poză.

Alergătorul cu cel mai mare număr de LIKE-uri strânse până în data de 19.10 ora 23:59, va primi premiul de aventurier: 1 excursie de 2 persoane în Kenya, oferită de Funtrip.

Următorii 20 de participanți vor primi o reducere de 100 euro la oricare 1 excursie cu Funtrip. (verifică ofertele pewww.funtrip.ro )

Concurenții sunt invitați la scenă în Piața Constituției pentru poze de grup și interviuri în 9 octombrie la ora 9:50 și/sau la ora 14:00.*

Festivitatea de premiere va avea loc la Gala Bucharest RUNNING CLUB ce va fi anunțată ulterior.

Condiții obligatorii de participare și validarea concurentului: să aibă minim 18 ani; să fie înscris cu toate datele personale pe site-ul www.bucuresti-maraton.ro; concursul este disponibil tuturor participanților rezidenși în România; să participe costumat la una dintre probele alese ale evenimentului; să monitorizeze numărul de like-uri primite și să trimită pe 20 octombrie un print screen cu aceste like-uri la adresa [email protected]. în cazul în care mai mulți concurenți obțin același număr de like-uri, departajarea se va face prin tragere la sorți (Random.org)

* http://funtrip.world/kenya-2017/

* aceasta nu este o condiție obligatorie pentru câștigarea concursului.

Funtrip te invită să încerci senzații tari în cele mai wild excursii prin: Africa de Sud, Tanzania, Zanzibar, Namibia, Peru, Cuba, Argentina, Thailanda, India... și multe alte locuri halucinant de impresionante. Intră pe website-ul www.funtrip.ro și descoperă ce pachete excepționale ți-au pregătit aventurierii din gașca Funtrip. Multă adrenalină care să elibereze spiritul rebel ascuns în fiecare sportiv.

Pentru detalii, trimite un email la [email protected] sau sună la telefon: +40 799 875 329.

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală și sport de masă din România — ' Bucharest Running Club premier events'

Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. în calendarul de evenimente din acest an, pe lângă cea de-a noua ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon din 8-9 octombrie și ediția a 5-a a OMV Petrom Bucharest Half Marathon din 14-15 mai, s-a adăugat și prima ediție a UNIQA Asigurări 10K& Family Run, ce a avut loc pe 3 aprilie. Competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor)și IAAF. BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare și sport de masă cu o cauză socială, umanitară sau ecologică iar în prezent sunt peste 20 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de 50.000—100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate. BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania — www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaborează cu peste 1.000 voluntari activi care se implică în proiecte și evenimente sportive. BRC organizează competiții proprii dar și evenimente de sport de masă pentru companii și ONG-uri. De la înființare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, mișcare în aer liber, sport de masă, voluntariat, educație, comunicare, dezvoltare comunitară.

Site-urile oficiale ale Bucharest Running Club sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro,

www.bucuresti-maraton.ro, www.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro.

FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub; VoluntarInSport; #RunInBucharest

Comunicat de presa: Raiffeisen Bank