Publicat: 4 Noiembrie, 2013 - 20:16

După 12 ani de Joc de-a Teatrul, Marian Râlea, împreună cu echipa sa, revin pe scena Teatrului Național pentru Copii, în cadrul unei asocieri între TNB și Fundația ABRACADABRA.

Formula de teatru interactiv in care cei mici urca pe scena si devin Eroi din Povesti, inceputa cu multi ani in urma, imprumutata si practicata in intreaga tara, a avut un real succes. Noul proiect a fost regândit de Magicianul Povestilor si revine in luna octombrie in sala MULTIMEDIA a TEATRULUI NATIONAL BUCURESTI.

În fiecare duminica, de la ora 11, cei mici sunt invitati sa se Joace de-a Povestile Romanilor. Spectatorii se vor intâlni cu personaje din mitologia noastra si din sarbatorile romanilor.

O noutate a acestei stagiuni este crearea unui club de teatru pentru copii. Acest nou proiect invita micii amatori de performante actoricesti sa-si infringa emotiile si teama și sa ia contact cu universul teatral. După peste 20 de ani de experienta de teatru si film pentru copii, Magicianul Povestilor propune educatia prin teatru. Participantii vor descoperi povestile si cultura secolelor apuse cu ajutorul jocului teatral.