Publicat: 25 Iunie, 2012 - 11:21
Share

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat Luni că prioritatea României este rezolvarea problemelor economice, că  preocupările şi subiecte colaterale trebuie lăsate deoparte.

"În orice ţară, problemele economice ale acelei ţări trebuie să fie rezolvate de guvern şi numai de către guvern. A merge şi a negocia un acord, o altă persoană decât cea care trebuie să-l pună în aplicare, va duce, la un moment dat, la probleme foarte greu de rezolvat. (...) Este cazul să ne aplecăm asupra problemelor reale ale României, să încercăm să le rezolvăm împreună adoptând cele mai bune strategii economice şi sociale în acelaşi timp. (...) dacă vom continua să ne ocupăm numai de problemele colaterale adevărului care stă în faţa României şi anume, situaţia economică, atunci rezultatele vor fi pe măsură", a declarat ministrul muncii, la un simpozion de specialitate.

În opinia ministrului, subiectele colaterale sunt: "Cine a primit o diplomă în nu ştiu ce fel, cine a plagiat şi cine a făcut nu ştiu ce remarcă la televizor".