Publicat: 16 Martie, 2015 - 14:26
Noul sezon al emisiunii Hai-Hui debutează pe 16 martie, la ora 17.10, la TVR 1, TVR HD și TVR+

Hai-Hui, emisiunea care le oferă românilor șansa de a călători 'din fotoliul de acasă, fără să scoată un ban din buzunar', revine pe micul ecran, din 16 martie, cu un nou sezon. Începând din această primăvară, Marian Almășan își așteaptă telespectatorii în fiecare luni după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD și online, pe www.tvrplus.ro.

Așa cum și-a obișnuit telespectatorii care o urmăreau până acum la TVR 2, Hai-Hui își propune, și în acest sezon, să le ofere românilor șansa de a călători virtual în jurul lumii, dar și în propria lor țară.

Realizată într-o manieră dinamică, atractivă și interactivă, sub forma unui show live, cu un public numeros, emisiunea reunește personalități din diferite domenii, momente artistice specifice diferitelor popoare, reportaje despre locuri spectaculoase de pe glob, concursuri cu premii, prin telefon și online, momente artistice și culturale legate de cultura și arta universală, sărbătorirea zilelor naționale ale statelor lumii, obiceiuri culinare de pe mapamond și, nu în ultimul rând, promovarea turismului românesc, într-o manieră inedită, atrăgătoare.

În prima ediție Hai-Hui a primăverii, telespectatorii TVR 1 vor afla poveștile, impresiile și experiențele invitaților Marinei Almășan: Ambasadorul Turciei la București — Koray Ertas, Florin Georgescu — un nevăzător care a colindat lumea pe bicicleta tandem cu Alexandru Răcănel, Antonio Pasarelli — cel mai... cântăreț bucătar, Bogdan Stanoevici — ministru delegat pentru românii de pretutindeni, cântărețul de origine turcă stabilit în România Gazi Demirel și, prin Skype, Ricky Dandel.

Programul este realizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, cu misiunile diplomatice ale țărilor lumii la București, cu Autoritatea Națională pentru Turism, cu alte foruri și organizații cu activitate turistică.

Hai-Hui poate fi urmărită săptămânal, de luni, 16 martie, ora 17.10, la TVR 1, TVR HD și online, pe TVR+, disponibil și pe tabletă sau mobil. Și românii din afara granițelor țării sunt așteptați în călătoriile Marinei Almășan și ale invitaților ei, prin intermediul TVR Internațional, unde emisiunea se difuzează, de asemenea, în direct.

Bianca Dinescu, PR TVR

Mihaela Berinde, PR TVR