Publicat: 12 Februarie, 2018 - 19:11

Solista cu cea mai vibrantă și profundă voce a Portugaliei, Mariza a declarat, cu câteva zile înaintea concertului său de la București, de la Sala Palatului, din data de 17 Februarie, că țara noastră ocupă un loc special în inima sa și că va interpreta pentru fanii săi cele mai îndrăgite piese ale sale.
Spectacolul Marizei va începe de la ora 20.00.

Dupa succesul de la Bucurestidin noiembrie 2016, Mariza promite publicului român un show înflăcărat de aproximativ o oră jumătate, păstrând aceeași comunicare directă cu publicul.

Cea mai recentă apariție discografică a artistei, "Mundo", a fost dublu platinată pentru vânzări de peste 30.000 de unități, fiind o altă mare realizare ce a venit după ce Mariza a primit la Londra premiul pentru Cel Mai Bun Artist in 2016, un premiu oferit de prestigioasa revistă Songlines, și la nici două săptămâni de la nominalizarea albumului pentru Latin Grammys.

Într-un singur deceniu, Mariza a vândut peste un milion de albume și a susținut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. O apariție extravagantă, elegantă și, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultătorilor. În anul 2004, solista primeşte premiul Asociației Jurnaliștilor Străini din Portugalia, dar și European Border Breakers Award. De asemenea, tot în 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cântat în duet alături de Sting piesa „A Thousand Years”.

Biletele pot fi procurate la urmatoarele categorii:
- VIP – 300 lei
- Categoria I – 220 lei
- Categoria II – 175 lei
- Categoria III – 140 lei
- Categoria IV – 110 lei

Biletele se pot găsi pe: eventim.ro; iabilet.ro, bilet.ro, startickets.ro, salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro;