Publicat: 26 Aprilie, 2013 - 13:00
Share
Traseul şi restricţiile de trafic!

Traficul în centrul Capitalei va fi restricţionat, sâmbătă, pentru desfăşurarea a două marşuri organizate de motociclişti şi biciclişti, pentru a atrage atenţia asupra riscurilor la care sunt expuşi în trafic, din cauza şoferilor care nu sunt atenţi la vehiculele cu două roţi.

Potrivit unui Comunicat al Brigadei Rutiere a Capitalei, sâmbătă, se vor desfăşura două marşuri de conştientizare a opiniei publice cu privire la mersul pe două roţi.

Astfel, în intervalul orar 13.00 - 13.30, motocicliştii şi mopediştii se vor deplasa pe traseul: Romexpo - Piaţa Montreal - Şoseaua Kiseleff - Arcul de Triumf - Şoseaua Kiseleff - Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Bulevardul Naţiunile Unite - Bulevardul Libertăţii - Piaţa Constituţiei. Motocicliştii se vor aduna, la ora 11.30, în parcarea B din complexul Romexpo. Bicicliştii se vor deplasa pe acelaşi traseu în intervalul orar 15.00 - 16.30, adunându-se începând cu ora 13.30, tot în parcarea B de la Romexpo.

La cele două evenimente, vor participa 1.000 de motociclişti şi aproape 5.000 de biciclişti. După marşul motocicliştilor, începând cu ora 13.45, în Piaţa Constituţiei, vor avea loc concerte susţinute de trupele Sanctuar, Aquila, Pszchogod, Antheos, Reborn, Fără Vise, Stunt Show, The R.O.C.K., Trooper şi Cargo.