Publicat: 19 Aprilie, 2016 - 08:53
Share

Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează marți, 19 aprilie, o masa rotundă cu privire la impactul Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț si Investiții (TTIP) asupra economiei României. În cadrul evenimentui va fi prezentată o analiză specifică de țară a acestui acord comercial, a datelor și obiectivelor concrete ce pot îmbunătăți considerabil efectele lui asupra economiei românești.
 
Masa rotundă „Impactul TTIP asupra economiei României” 
 
TTIP este un acord comercial între Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii, ce se prefigurează a deveni cel mai mare acord regional de liber schimb din istorie.

Printre vorbitorii la eveniment se numără reprezentanți ai IMM-urilor care vor împărtăși experiențele lor concrete de exportatori pe piața americană.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 14.00, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene, sala "Nicolae Titulescu" (str. Vasile Lascăr, nr. 31, etaj 1).
 
Dezbaterea face parte din seria de evenimente lunare "AICI EUROPA", iniţiată de Reprezentanţa Comisiei Europene cu scopul de a stimula dezbaterea cu privire la priorităţile Uniunii Europene, în strânsă legătură cu agenda publică naţională din România.