Publicat: 25 Octombrie, 2020 - 18:02
Share

Medicii belgieni s-au reunit pentru a publica o scrisoare deschisă prin care solicită „abolirea măștilor în școli, atât pentru profesori, cât și pentru elevi”.

„În ultimele luni, bunăstarea generală a copiilor și tinerilor a fost supusă unei mari presiuni. În consultările noastre, vedem un număr tot mai mare de copii și tineri care se plâng de regulile de conduită care le-au fost impuse. Diagnosticăm anxietate și probleme de somn, tulburări de comportament și frică de contagiune. Vedem, de asemenea, o creștere a violenței domestice, a izolării și a privării. Mulți tineri nu au contact fizic și emoțional ”.

„Obligația de a purta măști în școli este o amenințare serioasă pentru dezvoltarea acestora. Acesta ignoră nevoile de bază ale copilului în creștere ... Utilizarea obligatorie a măștilor face din școală un mediu periculos și periculos, unde conexiunea emoțională este dificilă ”.

Potrivit medicilor belgieni, „nu există dovezi pe scară largă că utilizarea măștilor într-un mediu non-de lucru are un efect pozitiv asupra răspândirii virușilor, cu atât mai puțin asupra sănătății generale. De asemenea, nu există niciun temei legal care să impună această obligație ”.

Medicii explică, de asemenea, că copiii sănătoși expuși la coronavirus sunt vindecați în mod implicit fără complicații și ulterior contribuie la protejarea congenerilor lor prin creșterea imunității turmei.

https://www.lalibre.be/belgique/enseignement/septante-medecins-flamands-...

(mpr21)

 

Tag-uri Institutii: