Publicat: 17 Mai, 2017 - 14:16

Pentru al unsprezecelea an consecutiv, Mastercard urcă, în calitate de partener, pe scena Festivalului Internaţional de Film Transilvania şi oferă cinefililor prezenți la festival momente memorabile și cele mai inovatoare tehnologii de plată. 

Ajuns la cea de-a XVI-a ediţie, Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) promovează industria cinematografică, iar Mastercard aduce în lumina reflectoarelor emoţiile şi experienţele participanţilor, contribuind totodată la susţinerea manifestărilor culturale locale. De 11 ani, compania se implică activ în dezvoltarea unuia dintre cele mai impresionante festivaluri europene de film, transformând alături de organizatori participarea publicului la eveniment în momente unice, de Neprețuit™. 

„TIFF reunește an de an o comunitate frumoasă și filme impresionante într-o atmosferă specială care ne-a făcut mereu să ne implicăm cu pasiune și emoție în dezvoltarea acestui proiect minunat. Perioada festivalului reprezintă un timp al experiențelor unice și al creativității, precum și un excelent prilej de a împărtăși idei cu oameni valoroși. Alături de partenerii noștri din organizare și de cei prezenți aici, ne bucurăm de 11 ani de tot acest univers cultural. La fiecare ediție, sprijinim cinefilii prin soluții de plată moderne, rapide și inovatoare, astfel încât aceştia să se bucure relaxați de atmosfera spectaculoasă a festivalului, precum și de toate surprizele pe care le oferă Clujul”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager România, în cadrul MasterCard. 

„Suntem încântați să continuăm și la această ediție parteneriatul cu Mastercard, un susținător important al universului cultural cinematografic. Așa cum am obișnuit în fiecare an, pregătim împreună și de această dată surprize speciale pentru vizitatorii festivalului, cărora le mulțumim că aleg să facă parte din scenariul TIFF al anului 2017”, a declarat Cristian Hordilă, Festival Manager TIFF.

Mastercard este partener al Festivalului Internaţional de Film Transilvania începând cu anul 2006. În 2014, a introdus, în premieră la un evenimentul cultural din România, plata contactless, iar din 2015 a devenit cardul preferat TIFF. Şi în acest an, compania va înmâna una dintre cele mai populare distincţii ale festivalului – Premiul Publicului, susţinând şi din această perspectivă toţi iubitorii de film.

Cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania se va desfăşura în perioada 2 iunie – 11 iunie, în Cluj-Napoca. Anul trecut, evenimentul a reunit peste 79000 participanţi şi circa 1100 regizori, actori, agenţi de vânzări şi specialişti din industrie.Comunicat de presa: Mastercard