Publicat: 14 Februarie, 2018 - 11:50

In noul sezon al UEFA Champions League, Mastercard face echipa cu Pelé pentru a sarbatori atat modul in care fotbalul uneste iubitorii de sport, cat si acele momente din istoria competitiei in care A Inceput Ceva De Nepretuit. Parteneriatul vine in contextul in care fani de peste 70 de nationalitati sunt prezenti la aceasta editie a Ligii Campionilor. 

In calitate de Sponsor Oficial al UEFA Champions League, Mastercard a lansat 22 Languages, un scurt videoclip in care 22 de microbisti din intreaga lume se intalnesc sa joace un meci si sa intre in competitie pentru 11 bilete la Liga Campionilor UEFA. Meciul poate avea o singura echipa castigatoare, insa, in momentul in care jucatorii se intorc la vestiare, cu totii se bucura de o surpriza de Nepretuit – trofeul este oferit de nimeni altul decat Pelé.

“Fotbalul este o forta unificatoare in intreaga lume, iar cel mai bun exemplu este UEFA Champions League”, a declarat Raja Rajamannar, Chief Marketing and Communications Officer Mastercard. “Campania noastra #IncepeCevaDeNepretuit are in centru ideea de a ne sprijini unii pe altii in a genera schimbare, iar UEFA Champions League este un fenomen unic ce transcede granitele si transforma atat vietile jucatorilor, cat si pe cele ale fanilor.”

Filmul 22 Languages subliniaza conceptul campaniei #IncepeCevaDeNepretuit creat pentru a inspira oamenii sa isi urmeze o pasiune si sa transforme micile momente in amintiri pretioase. Fiind un simbol al fotbalului, care si-a urmat pasiunea si dorinta de a deveni cel mai mare jucator al lumii, Pelé a numit trei momente din cariera sa care au unit lumea sportului si in care au inceput lucruri de Nepretuit.

“Imi amintesc momentul in care, copil fiind, am primit un mesaj vital din partea tatalui meu – vei ajunge un mare fotbalist, dar cel mai important este sa fii un om bun. Acele cuvinte mi-au ramas intiparite in minte pentru totdeauna”, a declarat Pelé, care a inscris 1.283 de goluri in cariera sa.

Pelé prezinta cele trei momente din UCL care ilustreaza, in viziunea sa, filozofia #IncepeCevaDeNepretuit.
 

Tag-uri Nume: