24 octombrie 2021

Măsura de carantină zonală a fost prelungită cu 7 zile pentru comuna Clinceni

Quarantine girl in her apartment due to the cororavirus epidemic.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Măsura de carantină zonală a fost prelungită cu 7 zile pentru comuna Clinceni, începând cu data de 20.04.2021, ora 05:00

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 108 din 19.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Clinceni, cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu, judeţul Ilfov.

Propunerea a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Luând în considerare cele de mai sus, şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 7039 din 19.04.2021 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Clinceni, cu satele aparţinătoare Clinceni, Olteni şi Ordoreanu, judeţul Ilfov, începând cu data de 20.04.2021, ora 05:00, pentru o perioadă de 7 zile, până la data de 27.04.2021 ora 05:00.

Vă rugăm să respectaţi măsurile obligatorii impuse tuturor persoanelor care se află permanent în localitatea carantinată sau care tranzitează zona carantinată!

– Pentru modelele de adeverinţă de la angajator / declaraţie pe proprie răspundere, vă rugăm să accesaţi secţiunea ACASĂ din pagina Instituţiei Prefectului – Judeţul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/ sau secţiunea SITUAŢII DE URGENŢĂ: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

Pentru deplasarea în afara locuinţei în intervalul supus interdicţiei de circulaţie, modelele de adeverinţă de la angajator / declaraţie pe proprie răspundere, pot fi accesate în următorul link: https://www.prefectura.mai.gov.ro/model-al-declaratiei-pe-propria-raspundere-si-al-adeverintei-de-angajator-pentru-deplasarea-in-afara-locuintei-in-intervalul-orar-supus-interdictiei/

Ordinele Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi Hotărârile Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov pot fi consultate şi în pagina Instituţiei Prefectului – Judeţul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/