Publicat: 12 Octombrie, 2018 - 11:44

Cu ocazia manifestărilor prilejuite de Sărbătorile Iaşului, Jandarmeria Iaşi în cooperare cu celelalte forţe de ordine va lua măsuri pentru desfăşurarea evenimentelor într-un climat liniştit şi sigur pentru cetăţeni.

În ziua de 12 octombrie 2018, mai multe echipaje de jandarmi ieşeni se vor afla în serviciu, pentru asigurarea măsurilor de ordine la Târgul de Toamnă ce are loc în zonele Hala Centrală, str. Costache Negri, Piața Unirii, Parcul de Distracții din zona Ștrandului Municipal și Spectacolul din cartierul Nicolina - Esplanada Nicolina I.

De asemenea, în perioada 10-15.10.2018, la solicitarea D.S.V.S.A. Iași, în cadrul măsurilor speciale de prevenţie sanitar-veterinară, la Bivolari, Coropceni, Scânteia și Mircești, câte un jandarm se va afla alături de un polițist, pentru asigurarea protecției zonelor amenajate și asigurarea ordinii publice, în cele patru puncte, unde sunt amplasate covoare dezinfectante, pe partea carosabilă.

Pentru informarea cetățenilor, în perioada 12-15 octombrie a.c. jandarmii ieșeni se vor afla în PUNCTUL DE INFORMARE, amplasat în zona pietonală de pe bd. Ștefan cel Mare.

La toate aceste evenimente publice, jandarmii vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a manifestărilor şi vor interveni, în caz de comitere a unor fapte antisociale, în vederea luării măsurilor legale.

În vederea evitării evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, recomandăm tuturor persoanelor, care participă la diferitele evenimente, să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

Tag-uri Geo: