Publicat: 19 August, 2019 - 10:06
Share

Peste 60 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu şi F.C. Viitorul Constanţa.

Cele două echipe vor juca pe stadionul municipal "Marin Anastasovici" din Giurgiu în această seară, începând cu ora 21.00. 
Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Accesul spectatorilor în incinta stadionului va fi permis începând cu ora 19.00 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr, str. Chauncey Hardy şi Aleea Plantelor, astfel:

- pentru spectatorii care au bilete la tribuna I - str. Chauncey Hardy;

- pentru spectatorii care au bilete la tribuna a II-a - Aleea Fabrica de Zahăr;

- pentru suporterii echipei F.C. Viitorul, la tribuna a II-a - Aleea Plantelor.

La această partidă, peluza va fi închisă.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porţilor, să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

Suporterii care se vor deplasa cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posibilitatea să nu găsească locuri de parcare suficiente. În acest sens, sunt rugaţi să parcheze autoturismele în spaţiile amenajate în alte zone ale municipiului.

În această misiune jandarmii sunt sprijiniţi de efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, Direcţiei Poliţiei Locale, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Vlaşca" al judeţului Giurgiu şi stewarzi.

Tag-uri Institutii: