23 mai 2022

Măsuri de ordine publică în acest sfârşit de săptămână

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării meciului de volei dintre echipele Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Steaua Bucureşti, care va avea loc sâmbătă începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiţiei sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

De asemenea, sâmbătă şi duminică, jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării concursului „Snow Ice Race”, raliu pentru automobilişti, care va avea loc în zona localităţilor Băiuţ şi Cavnic.

Jandarmii vor fi la datorie pentru a se asigura că totul se desfăşoară în condiţii de siguranţă şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute recomandă cetăţenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură şi nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV 2 iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Maior, Radu Vasile Nicolae