Publicat: 7 Octombrie, 2016 - 20:22
Share

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică cu ocazia evenimentelor sportive, Crosul Copiilor şi Maratonul Internaţional Bucureşti, care vor avea loc în Bucureşti, sâmbătă, 08 octombrie şi respectiv duminică, 09 octombrie a.c. în intervalul orar 09.00-14.00, respectiv 09.00-16.00. 
Startul pentru cele două evenimente sportive se va da din Piaţa Constituţiei, iar organizatorii au estimat participarea a aproximativ 2500 de persoane, respectiv 11.000 de persoane.  
           Jandarmii vor asigura ordinea publică în zonele în care se vor desfăşura evenimentele sportive, pe traseele de alergare ale participanţilor, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale spectatorilor.
Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.